REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Manchester United - West Bromwich 1-0

Manchester United - West Bromwich 1-0

Replica API 23 noiembrie 2020 | 23:57 1266

Meciul cu West Bromwich Albion părea fix genul de partidă care să îi pună probleme lui Manchester United. Diavolii, sub conducerea lui Ole Gunnar Solskjaer, sunt o echipă care este mult mai confortabilă când adversarul controlează partida și care preferă să lovească pe contraatac. West Brom era fix opusul acestei abordări.

Așadar, într-un meci în care adversarul urma să se apere ”parcând autobuzul”, Solskjaer a luat (din nou) decizia inexplicabilă de a-l lăsa pe bancă pe Donny van de Beek și a-l titulariza pe Nemanja Matic. Sârbul poate proteja excelent apărarea dar nu este deloc potrivit pentru un astfel de meci, neaducând deloc creativitate la centrul terenului.

Primele 45 de minute au arătat fix acest lucru - o echipă a lui United lipsită de imaginație, creativitate sau ritm. Cea mai mare ocazie a fost a lui Martial, care din pasa inspirată a lui Bruno Fernandes a reușit să rateze singur cu portarul de la 11 metri. Acesta a fost primul șut pe poartă al francezului în acest sezon.

A urmat o nouă diagonală extraordinară marcă înregistrată Bruno Fernandes însă Martial nu a reușit să ajungă la recentrarea lui Mata iar prima repriză s-a încheiat cu scor alb.

Manchester United - West Bromwich 1-0. Bruno Fernandes, înger și demon

Meciul ar fi continuat lejer în aceeași direcție, numai că în prima parte a reprizei secunde Bruno Fernandes a făcut un penalty absolut inutil după un fault stupid în propriul careu. Portughezul a părut să îl lovească destul declar în picior pe adversar, dar după reluările VAR, centralul a decis, în mod bizar, că nu poate fi vorba de lovitură de la 11 metri.

Doar câteva minute mai târziu, după o transversală a lui WBA, centrarea lui Mata se oprește în mâna lui Furlong iar centralul nu are dubii de această dată - penalty pentru United. Bruno se pregătește meticulos să execute, ratează însă VAR intervine din nou. Portarul nu era pe linia porții, astfel că portughezul execută din nou iar de data asta nu mai ratează.

Jumătate din golurile marcate de Bruno Fernandes în Premier League au fost penalty-uri iar după cum a jucat United cu WBA în această seară, doar așa pare că ar fi putut diavolii să marcheze, scrie eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218