REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Manele pe scena Teatrului Național, la Premiile Gopo! Artiștii, scandalizați!

Manele pe scena Teatrului Național, la Premiile Gopo! Artiștii, scandalizați!

Replica API 21 martie 2019 | 00:00 291

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România, a fost marcat marți seară de un moment controversat. Prezența pe scenă a trupei cunoscutului manelist Dan Bursuc, Kana Jambe, a stârnit un val de nemulțumiri, exprimate pe rețelele de socializare de oameni care au fost în sală sau care au urmărit evenimentul la televizor scrie libertatea.ro.

Trupa de manele Kana Jambe a urcat pe scenă și a cântat două piese, prima fiind „Romanian Rapsody”, un cover după celebra piesă „Bohemian Rapsody” a trupei Queen, cea de-a doua fiind o manea din repertoriul propriu. În acel moment, mai mulți actori s-au ridicat și au părăsit sala. „Nu pot să girez cu prezența mea un asemenea moment”, a spus Iulia Lumânare, una dintre actrițele care s-au grăbit să iasă. Ea a luat premiul pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar („Pororoca”).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vede ca romanii nu au capacitatea de integrare si de civilizare sociala, ba mai mult sunt usor de influentat spre zone primitive.Putini isi dau seama.
3
1
Astia sunt cu astia defilati . Ti ai dreaq de borati . Neam de hoti koorve si manelisti. Huo fi mia ar scarba Luminitzo
5
0
sNimeni nu vrea sa aresteze teroristi mediatici instalati la butoane in 89 sau mai demult in romania. Arestant MASONI vom afla si citi bani papa triburile pierdute ale jindaritilor.
5
0
Actorii care au parasit sala au procedat corect ! Acest gen muzical suburban trebuie minimalizat si chiar din punctul meu de vedere scos in afara legii !
11
0
De aceea trebuie eliminat politicul din orice huuuoooo
7
1
asta e emblema tarii, las fierbimti va place? care e diferenta?dar filmele in care predomina injuraturile si vulgaritatea ce sunt? Nu pot sa uit ecranizarea cel mai iubit dintre pamanteni in care doi mari actori se footeau in coor, asta au gasit ei sa scoata in evidenta din toata frumusetea romanului lui Marin Preda!
11
1
Uite asa ciorile ies in fata... Daca li se permite, o sa cante si la Ateneu... Cimpanzeul asta, arici.. Carici.. Sau bursuc.. Cum mortii lui il cheama.. Sa isi ia tribul sa se ascunda in rezervatie..
11
0
Cine este organizatorul ? Eliminat din asemenea evenimente ! Uitati - va ce se intampla in scoli! Uitati-va cum si-au '' facut '' doctoratele! HAIDETI SA II ELIMINAM... SA IESIM IN STRADA! TOTUL ESTE POLITIC!
11
0
Astia sunt Intilictuali Romaniei,,,,Oameni de cultura ,,SALAM,,VIJELIE,,GUTA ,,SI ATI COCALARI.
15
0
Mai este putin si o sa fie invitat la Ateneu !
15
0
Am vazut la Tv Live , am aruncat berea pe geam....am crezut ca sunt beat si ma uit pe tv manele !
22
0
De ce nu i ati pus fotografia de la concert cand rromanul canta in maieu ?.Tara de cacat condusa de un rahat
31
0
Propun ca in anul urmator sa fie nominalizati si actori din filme xxx vai de noi am adus maneaua la rang de arta.
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367