REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

MANELIȘTII NU mai vor să fie INVITAȚI la PETRECERI din cauza AMENZILOR! VIDEO

MANELIȘTII NU mai vor să fie INVITAȚI la PETRECERI din cauza AMENZILOR! VIDEO

Replica API 2 noiembrie 2020 | 00:00 3834

După ce evenimentele private, precum nunţile, botezurile, aniversările, mesele festive în spaţii deschise, dar şi în spaţii închise, au fost interzise în perioada următoare, breasla maneliștilor și a lăutarilor s-a văzut lipsită de principala sursă de venit (poate chiar singura). Ceea ce ne-ar duce cu gândul că ar face orice să aibă “cântări”. Însă, iată că nu e așa. Maneliștii au început chiar să roage oamenii să nu-i mai cheme la petreceri din cauza amenzilor pe care riscă să le primească din partea oamenilor legii.

Maneliștii roagă oamenii să nu îi mai cheme la petreceri și la nunți

Într-o filmare realizată într-o benzinărie, câțiva maneliști, printre care și Tzancă Uraganul, vizibil nemulțumiți de faptul că petrecerea la care au participat a fost întreruptă de polițiști, fac apel la cei care își doresc în continuare să îi aibă la petrecerile lor, să aștepte să treacă această perioadă. Acest ”protest” a apărut după ce din ce în ce mai multe petreceri private și nunți au fost ”sparte de oamenii legii care i-au și amendat nu numai pe organizatori dar și pe cei veniți să distreze lumea.

Amenzi în valoare de 40.000 de lei la petrecerea unde fusese și Tzancă Uraganu

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au intervenit la un eveniment privat aflat în desfăşurare într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6. La acest eveniment poliţiştii au identificat 11 persoane care au fost sancţionate pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 şi a Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei. Una dintre persoanele amendate în Sectorul 6 este Arian Minune, alt participat la petrecere fiind Tzanca Uraganul.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Le e frica de amenzi? Sa le includa in pretul cantarilor. Cine vrea paranghelie in epoca covid sa plateasca si amenzile invitatilor.
0
0
Nu ei au manelizat romania , incultura si lipsa educatiei ne-au adus aici ! Ei sunt lautari , asta le este meseria , canta unde sunt platiti...muncesc pentru bani !
1
0
refuzi si gata.De ce atata istorie cand poti spune "nu"?!
3
0
sau tzanca...urangutanul...ce moaca de boschet are...si voi le faceti buzunarele pline..apoi rad de voi pana-i taie kakarea...ce prosti sunteti ...umblati lesinati dupa behaiturile si chilalaiturile lor...oameni fara valoare..
7
0
Sa cante la militieni,ca sunt din la fel de educati.
7
2
TzANKA URAGANU sa imi SUGI IATAGANU CAT BURLANU!
2
0
si ma-ta o suge grav de la cei de sub tine
3
1
Grav cei de sub mine
0
6
Acccept sa fiu manelist, interlop sau vedeta mixta.
3
5
Nu avem nevoie de incultura lor.
10
3
Ce vrajeala"cica roaga oameni sa nu ii cheme pentru ca risca sa fie amendati"de parca daca ii cheama cineva ei sunt obligati sa mearga?,aici legea e proasta trebuia 2000 de lei amenda prima data cu avertizare ca daca mai este prins odata ia 20.000 amenda iar a treia oara 50.000 si puscarie doi ani,atunci sa vad eu iubitilor daca mai sunteti atat de sensibili si nu va mai puteti refuza fanii.
11
2
pai daca sunt "fara numar" sa fie "fara numar" si la anaf.Curios oare declara la fisc?
9
2
kur pe toti manelistii..sun jeguri fara carte,care va baga mana in buzunare..ce,nu puteti trai fara astfel de chelalaituri???
7
4
Tiganii adica? Benzina si scanteie la boratani
6
2
ciori borate! Ce importanta isi dau ciorile !!! Cioarelor cantati muzica tiganeasca nu realizati nimic altceva! Cantati muzica de tigani pentru tigani si romani tiganizati ! Atat ! Nu e nevoie de atentie pentru aceste ciori. Luati-i la puricat ! Dar oricum politia asculta manele.. doctorii asculta manele.. primarii asculta manele. La nunti ? Manele.. romanii sunt tigani. Romania e Tigania.
17
2
Sanky, roaga lumea sa nu-i cheme! Hai baaaa, va acoperiti in cazul in care va toarna garda. Pai voi luati 10000 de koko, si la garda dati 200 de koko. Cam care e profitul? Cred ca in loc de amenzi, sa va inchida vreo 2-3 luni pe judeteana, sa le faceti dedicatii din cusca, ca altfel nu va potoliti!
13
2
O lume fara manele este o lume mai buna.Nu ne mai trebuie tzigani si tziganci umflati si libidinosi care se smiorcaie si se stramba provocand lehamite si polueaza fonic atmosfera.
34
3
;;;;pai cintati in PECO...
15
2
La spun cu ei.
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218