REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mangalia are Serviciu de Eliberarea Paşapoartelor, urmează şi cel pentru permise

Mangalia are Serviciu de Eliberarea Paşapoartelor, urmează şi cel pentru permise

Replica API 22 noiembrie 2012 | 00:00 3255

Adio drumuri la Constanţa!

Adio drumuri la Constanţa!

Cetăţenii din Magalia care doresc eliberarea unui paşaport nu vor mai fi nevoiţi să bată drumul până la Constanţa. Un punct de lucru al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Constanţa a fost inaugurat miercuri în incinta Poliţiei Municipiului Mangalia.

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, spune că acesta este doar începutul, precizând că s-a luat în calcul înfiinţarea altor servicii de acest gen. "Vorbim de o localitate cu mulţi locuitori, cu zone limitrofe. Astăzi (n.red. - miercuri) am inaugurat Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple pentru ca cetăţenii să nu se mai deplaseze la Constanţa. Este un prim serviciu pentru populaţia din Mangalia. Ne gândim şi la alte servicii, şi anume unul pentru eliberarea permiselor şi altul pentru eliberarea cazierului judiciar", a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu. La eveniment a participat şi noul prefect, Eugen Bola. "Un punct de lucru al serviciului de paşapoarte a fost inaugurat în incinta Poliţiei Mangalia. Scopul înfiinţării serviciului a fost acela de a optimiza fluxul primirilor cererilor, de a asigura o aplicare eficientă a acestor solicitări în sistemul offline. "Sunt eliminate cheltuielile cu transportul, oamenii pot veni să ceară lămuriri. Această procedură de obţinere a paşaportului este simplificată. Sunt paşapoarte simple electronice, termenul limită de obţinere este de 14 zile, Acest serviciu a fost făcut pentru oameni şi vine în sprijinul lor", a spus prefectul Eugen Bola. Serviciul de Paşapoarte va fi deschis publicului în fiecare zi, între orele 10.00-14.00.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Minciuni la politie nea trimis la Constanța laudarosi
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367