REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MANGALIA, ÎNGROPATĂ ÎN GUNOI! ASOCIAŢIILE DE PROPRIETARI AU DATORII DE MILIARDE LA SALUBRITATE!

MANGALIA, ÎNGROPATĂ ÎN GUNOI! ASOCIAŢIILE DE PROPRIETARI AU DATORII DE MILIARDE LA SALUBRITATE!

Replica API 14 martie 2017 | 00:08 601

Municipiul Mangalia riscă să fie îngropat în gunoaie, la propriu! 50 din 200 de asociaţii de proprietari din municipiu nu mai sunt deservite de firma de salubritate - Polaris M Holding -, pe motiv de neplată. Serviciul de strângere a gunoiului a fost oprit, conform legii, explică Eduard Martin, asociatul unic al SC Polaris.

“Conform legii, la întârzieri de peste 45 de zile la plata serviciului, am sistat activitatea. Este vorba despre asociaţii de proprietari care au datorii şi de 2 ani de zile pentru acest serviciu. Este vorba despre datoriile asociaţiilor, nu ale primăriei. În cazul facturilor de curent, telefon, apă… se plătesc, altfel se taie curentul, telefonia, apa. Aşa şi la gunoi. Noi plătim taxa la groapa de gunoi, combustibil, salariile oamenilor, impozite. Nu putem presta un serviciu fără plată, e logic. Există un contract pe care asociaţiile de proprietari nu le-au respectat”, a explicat Martin, atunci când a fost chestionat cu privire la situaţia din Mangalia. Imaginile sunt de-a dreptul dezolante şi circulă pe reţelele de socializare! Însă, datoriile acumulate de oameni pentru serviciul de salubritate sunt, la Mangalia, de ordinul miliardelor de lei vechi!

“Vom continua să luăm decizii de sistare a acestui serviciu, până când asociaţiile de proprietari vor înţelege că acest serviciu trebuie achitat ca toate celelalte”, a mai transmis Eduard Martin.

sursa foto: Facebook

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca vrei ca sa ti se ridice gunoiul ia-l de guler pe presedintele de asociatie si pe administrator si intreaba-i unde sunt banii platiti de proprietari la asociatie?
1
0
ce ai facut mai primare pentru acest oras???ai asfaltat matei basarb ca sta tactu !!!!in rest ???? iai dat lu manganu bani pe transport!!! ai terminat parcul inceput de tusac !!!in rest ziii concret ???
1
1
Eu am platit dar cacatul de administrator nu a platit la firma. Mam dus azi peste el si lam luat pe sus in mortii mami lui de nenorocit. A zis a a uitat sa plateasca. A uitat 7 luni muistu dracu
3
0
Platiti futuva-n gura gunoiul ca va dati cetateni europeni. Asociatia mea de locatari l-a si suport din cauza voastra putoarea nesimtitilor. Platiti jegosilor ca la tigari si telefoane mobile nu va dati inapoi
2
0
Sa-i manance viermii de blocatari jegosi!
1
0
Banul jos fratilor si lasati gargara. Toti platim pentru serviciile primite. Asa e in UE, nu se comenteaza. Se plateste si mucles!
5
1
pularisul joaca fricosul cu mangalia,au vazut ei ceva la camorra din napoli si incearca marea cu degetul,ia sa reiventeze primaria uranusul,asa cum a reinventat centalele pentru ca la astia a lui martin,costa gunoiul de 3 ori mai scump ca-n bucuresti care este totusi un oras mare
3
0
Nu e vina lu Polaris ca nu are fiecare bloc ghena lui.
3
0
Nu cred ca din cauza datoriilor nu se mai ridica gunoiul din unele zone.Intr-o zona special amenajata pentru deseuri sunt si 3 asociatii de proprietari.Daca una e la zi cu plata si celelalte doua nu , locatarii care si-au achitat datoriile trebuie sa suporte mirosul gunoaielor intrate in putrefactie? Lasati vrajeala, ca nu exista pentru fiecare asociatie de proprietati cate un spatiu de deseuri!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367