REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
19.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mangalia. Parcarea dintre Casa Tineretului și Gară a fost FINALIZATĂ

Mangalia. Parcarea dintre Casa Tineretului și Gară a fost FINALIZATĂ

Replica API 11 decembrie 2019 | 03:51 577

Primăria Mangalia a finalizat lucrările la parcarea dintre Casa Tineretului și Gară. Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Radu. ”Am terminat lucrările la parcarea dintre Casa Tineretului și Gară. Am început să trasăm locurile de parcare, iar în perioada următoare le vom repartiza locatarilor blocurilor din zonă, în funcție de solicitări. Lucrările la parcările de reședință continuă în celelalte zone ale orașului, pe locul fostelor garaje. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor!”,a transmis edilul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi-am spus parerea n-am cerut pomana de la primarie.Posmagii aia sa-i mananci tu, ca te exprimi ca un incult.Sunt un platitor de taxe la zi si mi se pare normal si primaria sa -si achite obligatiile fata de cetatenii orasului.Iar in ceea ce priveste amenajarea parcarilor vom mai vedea cu sau fara drona.
4
0
Foarte bine. Asa primar ne trebuie. Ceilalti au lasat orasul cu garajele de tiganie unde se facea tuica se cazau sau se reparau masini fara autorizatii si facturi sau de vindeau droguri. Curaj Radule ca nu avem nevoie de voturile idiotilor si putorilor.
1
7
Terminati drakului odata ce ati inceput, lasati electorala! Dupa aia treceti mai departe! Ati facut tot orasul praf numai ca sa vada boborul ce harnic primar avem! La Saturn ati decopertat de asta avara si-acum mergem pe drum de tara...pai mai face contact asfaltul cu pamantul, don primar! Bani aruncati, praf si masini rupte asta le-ati oferit mangaliotilor! Out with them!
9
2
pentru 19:41- da, posmegii sunt muieti, trebuie doar sa-i duci la gura prostalaule.
4
4
Parcarile care le face Raducu sunt un tun de bani pt Cucoran si el !Cucoran si Radu sunt mana in mana
11
1
Bravo uite ca se fac lucruri frumoase. Carcotasi vor fi mereu
4
10
Un asfalt prost ca se si vede si niste linii.Intelegeam sa se laude daca facea parcare cu acoperis sa protejeze masina de soare, de vant ca bate 6 luni dintr-o parte si 6 din cealalta parte, de ploaie, zapada.Asa ce fac dau bani primariei pentru ca masina se uzeaza mai repede tinuta sub cerul liber.Si culmea isi mai cere si scuze.
12
4
Daca privim a doua imagine, nu prea e terminata!
8
4
In cartier cand le facem ca mergem prin.noroaie
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367