REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mangalioţii nu mai suportă mizeria de pe strada Portului! Primăria spune că se lucrează

Mangalioţii nu mai suportă mizeria de pe strada Portului! Primăria spune că se lucrează

Replica API 4 septembrie 2015 | 23:28 493

Se construieşte un parc întins pe 3 hectare

Se construieşte un parc întins pe 3 hectare

Mangalioţii susţin că au ajuns la capătul puterilor. Nervoşi că trebuie să îndure mizeria din zona străzii Portului, aceştia au precizat că au tot făcut sesizări la Primărie şi nu au primit nici un răspuns. De partea cealaltă, reprezentanţii administraţiei locale susţin că zona este în lucru.

„Sunt un cetăţean al municipiului Mangalia şi doresc să fac o sesizare cu privire la un teren situat pe strada Portului, care este un adevărat focar de infecţie. Lumea aruncă acolo tot felul de deşeuri, mai este şi moloz. Am făcut nenumărate adrese la Primăria din Mangalia şi nu am primit nici un răspuns.

Terenul este lângă calea ferată, lângă Billa. Trăim în mizerie şi într-un miros de nesuportat”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, un bărbat din Mangalia.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Primăriei au menţionat că în zona respectivă, în maxim o săptămână, vor începe lucrări privind înfiinţarea unui parc ce se va întinde pe o suprafaţă de 3 hectare, prin urmare şi gunoiul va fi strâns.

„Este vorba despre un teren care aparţine unei foste staţii de betoane, COMCM, şi, probabil într-o săptămână, vor începe lucările la un parc, ce se va întinde pe aproximativ 3 hectare. Va fi amenajat cu alei, cu gradene, băncuţe etc. Au tot fost procedurile cu licitaţiile, dar se va da drumul la treabă. Acum, da, sunt acolo depozite de moloz, dar se va igieniza”, au spus reprezentanţii Primăriei Mangalia.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218