REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mangalioții sunt REVOLTAȚI: li se SPARG mașinile în parcare

Mangalioții sunt REVOLTAȚI: li se SPARG mașinile în parcare

Replica API 8 mai 2017 | 02:25 590

Problema iluminatului public din Mangalia nu este o noutate nici pentru autorități, nici pentru locuitori. Totuși, lipsa luminii în anumite zone, cartiere, străzi din oraș duce la creșterea infracționalității. Și asta se întâmplă în locurile unde iluminatul public ar fi speriat hoții, care ar fi riscat să fie ușor de identificat.

Așa se face că un cetățean a postat pe o rețea de socializare un mesaj adresat însuși primarului, pe care îl roagă să rezolve problema iluminatului stradal, căci mașina lui a fost spartă, chiar în parcarea din stațiunea Neptun, unde locuiește.

"Domnule primar al Municipiului Mangalia, Radu Cristian. În Stațiunea Neptun, pe strada Steagurilor, unde este beznă de 6 luni, aseară s-a spart o mașină la bloc 16. Ce să mai așteptăm să fim tâlhărițim să ne dea în cap să nu mai ieșim noaptea din casă. Cât mai stăm în beznă? Ce trebuie să se mai întâmple?", a scris cetățeanul pe o rețea de socializare.

Sezonul estival abia a început, iar în mai puțin de o lună stațiunile din Mangalia o să fie animate de turiști, care se vor confrunta cu această problemă după ce apune soarele. Riscurile ca ei să fie tâlhăriți din lipsa iluminatului stradal crește, iar cei mai neatenți riscă chiar să se accidenteze dacă nu sunt atenți la drum, căci nu doar lipsa iluminatului este un pericol, ci și gropile din asfalt!

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hmmmm...deci nu te-ai impacat cu moldovenii
0
0
Sa te duci de unde ai venit cu gloata ta, esti un avortat
1
1
sa puna camere peste tot si acolo unde se vand tigari,unde se vand droguri,la gara pt taximetristii de ocazie,de 1 mai erau zeci,sa-i filmeze si sa-i aresteze,desigur cei mai multi vor fi gratiati deoarece li se face rau de la mirosul de picioare multe
2
0
Se cheama taxa de protective , adica nu te atinge nimeni
1
1
Ei uite pentru siguranta publica nu se iese la manifestatii stradale. Nu e vorba doar de iluminat,ca esti talharit si ziua in orice loc de pe strada.
3
0
care georgiana esti???? cea cu masinile SXM prostituata???
2
0
Noi , tiganii nu muncim , facem cazare vara la gara si transport la blat. Luam din gara ca politia TF doarme , rutiera ne ocoleste ca face pe ei de frica si jandarmeria opreste doar sa se uite dupa gagici si sa ia cafea de la Ciociia. Daca suntem smecheri si dam spaga la rutiera va ia pe voi cu centura , si noi trecem cu cate 6 persoane in masina pe langa voi si radem. Ar putea sa ne ridice numerele cum scrie in lege si sa ne dea 5000 de lei amenda dar tremura chilotii pe ei de frica. Seara stam in statie la Nordiana si nimeni nu are curaj sa ne dea amenda , dam spaga si stam cat vrem ..
6
1
Bai, ratatilor ; daca nu ati mai sta vara la sens cu cheile zburlanite sa inchiriati la negru, daca ar munci ,,doamnele ' voastre legal prin hotele, restorante si alte terasi iar voi, cand veniti din santer cu pet-ul de berula sub brat ati face un dus si v-ati ocupa de educatia progeniturilor, alta ar fi Mangalea. Dar asa, doamnele inchiriaza pt haur, toale obligatoriu de firma, voi ragaiti si faceti alt puradel si, toamna strigati in gura mare ca primaru nu va da lumina, caldura, sex, pachete, unghii false, BMW cu nr de tx..Aveti acolo un latrau tartaon care va abureste zis si xanaxezpirat..
5
2
vreau sa aud ca este vreun cioroi ca munceste undeva cinstit lasand bietii romi romani ce trudesc cu adevarat ba la maturat stradal, la Polaris, ba salaori la diferite depozite fara contract de munca, dar cei de nationalitate turca se plimba toata ziua pringara pe bulevard siiii ei au averi fara nr. datorita primarilor ce nu vor sa faca liniste si curatenie cu acesti ciorditori !
2
1
politia locala da amenzi pentru parcare numai celor pe care nu ii cunoaste asa zisele persoane influente. dar sa vorbim si despre domnul primar.... care la un an de la o sesizare facuta nu are bunul plac ,30 zile conform legii, sa raspunda. poate dna ul il va face cumva sa isi faca treaba. ce sa mai vorbim despre iarba verde din mangalia? domnul primar vrea sa creeze locuri unde in mijlocul orasului sa ne simtim ca in padure. rusine domnule primar. rusine ca nu aveti nici macar putin grija de cetatenii acestui oras. sper din suflet sa va muste o capuse din iarba
9
3
Si Georgiana le suge pooola la toti.
4
5
Politistii locali, pandari asta sunt.Stau in locuri centrale si aglomerate sa vada unde ai parcat , cum ai parcat, ca sa poata amenda sa-si faca norma , in rest n-ai sa-i vezi ca- si fac treaba. Ce strazi laturalnice sau cartierele marginase!!!Iar noaptea dorm in masina.
12
2
Mangalia a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
12
4
Politia umbla numai pe strazi principale dar prin spatele blocurilor nu se duc si pe Aleea Farului nu se duc sa vada cum vand droguri Flori si Rufat!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102