REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Manifestare pro Mazăre în faţa Primăriei. Haiducul Mavrodin, hop şi el în mijlocul evenimentelor!

Manifestare pro Mazăre în faţa Primăriei. Haiducul Mavrodin, hop şi el în mijlocul evenimentelor!

Replica API 9 aprilie 2014 | 00:00 145

O femeie acuză că a fost bruscată

O femeie acuză că a fost bruscată

Mai mulţi locuitori din cartierul social Henri Coandă au organizat, miercuri, o acţiune spontană de protest pentru susţinerea primarului Constanţei, Radu Mazăre. În faţa Primăriei Constanţa s-au adunat aproximativ 100 de persoane. Oamenii au scandat pentru libertatea primarului. Nicolae Mavrodin, preşedintele Asociaţiei Haiducilor, a anunţat că de mâine vor fi proteste în toată ţara. "Vom depune plângeri penale împotriva procurorilor", a spus Mavrodin. Menţionăm că şi marţi seara au avut loc proteste pro Mazăre. Primarul Mazăre şi-a petrecut noaptea în arestul Capitalei, după ce a fost retinut marti seara de DNA, pentru 24 de ore, sub acuzatia de luare de mita. La un moment dat, o femeie a spus că nu este de acord cu acest protest şi nici cu tot ceea ce a făcut primarul Radu Mazăre în municipiu, fapt care a atras nemulţumirea celor prezenţi, care au huiduit-o şi au îmbrâncit-o, încercând să o determine să plece din faţa primăriei. Femeia a plecat, intrând în sediul primăriei. Femeia spune că a fost bruscată la intrare în Primărie de protestatarii lui Mazăre. "Am fost agresată de toţi oamenii chemaţi aici pentru domnul Mazăre. M-au şi lovit. M-ai împins, mi-ai pus piedică. Am trecut pe la Primărie, că am puţină treabă", a spus femeia.

M.F.V.

Update:

Viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău, a declarat, răspunzând unei întrebări, că Nicolae Mavrodin nu vorbeşte în numele PSD sau al primăriei şi că îl consideră pe "haiduc" drept un "speculant" al situaţiei care s-a erijat în lider al protestului de azi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367