REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Manuela Mitrea: "Voi candida pentru încă un mandat de deputat la Constanţa"

Manuela Mitrea: "Voi candida pentru încă un mandat de deputat la Constanţa"

Replica API 1 septembrie 2011 | 00:00 694

Îşi susţine legea anti-fumat până la capăt

Îşi susţine legea anti-fumat până la capăt

Deputata PSD Manuela Mitrea va candida pentru încă un mandat, tot la Constanţa şi, cel mai probabil, în acelaşi colegiu, precizând că nu au existat nici un fel de disensiuni între ea şi Radu Mazăre cu privire la legea anti-fumat pe care parlamentara o promovează. Referindu-se la proiectul său de lege, pus faţă în faţă cu ideea de turism promovată de Mazăre, care doreşte "liberalizarea" fumatului în cluburile de pe litoral ca mijloc de promovare a turismului, Manuela Mitrea consideră că cele două poziţii nu se exclud în mod reciproc.

"N-o să mă pun de-a curmezişul partidului. Sunt lucruri pe care le vom discuta, după care vom lua o decizie. Eu am fost dintotdeauna un om disciplinat al PSD. Şi, oricum, nu au existat şi nu există disensiuni pe această temă. Eu merg mai departe cu proiectul meu de lege anti-fumat, evident că-l voi susţine până la capăt. Dacă este însă posibil ca legea să aibă excepţii, cum ar fi cele avute în vedere pentru promovarea turismului pe litoral, nu am nimic împotrivă", a declarat pentru "Replica" deputata Mitrea. Aceasta a explicat şi de ce nu a fost prezentă la lansarea programului de turism al USL, spunând că nu este vorba despre nici un diferend de opinii între ea şi Radu Mazăre, ci pur şi simplu se afla în vacanţă, cu bilete rezervate cu mult timp înainte. "Nu am putut veni la lansarea programului de turism al USL pentru că eram în vacanţă. Am fost în Austria, acasă. De acolo, am avut plimbări cam peste tot prin jur, cu "baza" la casa noastră, aflată aproape de graniţa cu Germania. Am fost prin Italia, Germania, la sora mea, în Franţa. Şi peste tot pe unde am fost, nu se fuma", ne-a spus Manuela Mitrea. Referindu-se la ideea comasării alegerilor locale cu cele parlamentare, deputata PSD consideră că lucrurile trebuie lăsate aşa cum sunt. "Din punct de vedere al costurilor, n-aş fi împotrivă. Dar, în acelaşi timp, comasarea alegerilor ar fi împotriva Constituţiei. Să lăsăm lucrurile să decurgă normal, şi aşa s-a creat o mare confuzie în rândul alegătorilor", apreciază deputata Mitrea. Manuela Mitrea mai spune că, din ce a văzut ea, USL va câştiga fără probleme alegerile din 2012: "Sincer, cred că USL va scoate mai mult de 50%. Văd asta mergând pe stradă, printre oameni, la coadă la cumpărături, peste tot atmosfera e pro-USL". În ceea ce o priveşte, Manuela Mitrea a spus că va candida pentru încă un mandat de deputat tot la Constanţa, chiar dacă nu s-a discutat încă nimic la nivel de organizaţie despre alegerile parlamentare de la anul: "Voi candida pentru încă un mandat de deputat la Constanţa, probabil voi rămâne pe acelaşi colegiu, aşa ar fi normal. Deocamdată, nu am discutat nimic despre parlamentare, ne concentrăm asupra alegerilor locale".

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367