REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MApN: Ministrul Adrian Țuțuianu, întâlnire cu ambasadorul Regatului Țărilor de Jos, Stella Ronner-Grubacic

MApN: Ministrul Adrian Țuțuianu, întâlnire cu ambasadorul Regatului Țărilor de Jos, Stella Ronner-Grubacic

Replica API 24 august 2017 | 00:00 455

Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, s-a întâlnit miercuri, la sediul MApN, cu ambasadorul Regatului Țărilor de Jos, Stella Ronner-Grubacic.

Potrivit unui comunicat al MApN, discuțiile au reprezentat un bun prilej pentru aprofundarea dialogului strategic pe teme de interes reciproc și au vizat, cu precădere, aspecte referitoare la relațiile de colaborare în cadrul NATO și UE, dar și aspecte ale relației bilaterale, cu accent pe dezvoltarea colaborării în domeniul tehnico-militar.

Ministrul Apărării a evidențiat interesul părții române pentru dezvoltarea relației cu partenerul olandez și a menționat intenția de a consolida cooperarea bilaterală prin activități practice de pregătire a personalului, dar și prin derularea unor programe de formare educațională, conform agerpres.

Ambele părți și-au exprimat interesul pentru colaborarea aprofundată în scopul asigurării unui climat de securitate și stabilitate în Europa și consolidării cooperării în scopul combaterii terorismului, precizează sursa citată.

De asemenea, au fost abordate subiecte privind programul de achiziții avut în vedere la nivelul MApN pentru modernizarea Forțelor Armate Române, în contextul alocării a două procente din PIB pentru Apărare, se menționează în comunicat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
domnule tutuianu am o singura intrebare- ce faceti cu atata banaret, cu hotelul primit cadou? Cunoasteti ca la plecarea pe lumea cealalta nu luati nimic cu dvs. Ganditi-va si la omul de rand care a crezut in dvs, nimeni nu si-a imaginat ca scopul vostru a fost-IMBUIBAREA
0
0
fostiilor si actualilor militari ,am avut un bunic lua 118 lei pe lun veteran de razboi,citat de doua ori pe orin de zi pe toata armata....si nu predat la rusi ca marin dragnea lua 118 lei pe timpul raposatului.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367