REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Maradona i-a criticat pe conducătorii de cluburi care profită de situaţia actuală pentru a nu-i plăti pe jucători

Maradona i-a criticat pe conducătorii de cluburi care profită de situaţia actuală pentru a nu-i plăti pe jucători

Replica API 5 aprilie 2020 | 00:00 1101

Diego Maradona i-a criticat pe conducătorii de cluburi care profită de situaţia actuală pentru a nu-i plăti pe jucători, el menţionând, pentru jurnalul Ole, că oficialii îi tratează pe fotbalişti ca pe nişte sclavi, potrivit news.ro.

Mai multe cluburi, afectate de suspendarea campionatelor cauzată de pandemia de coronavirus, au decis să micşoreze salariile în această perioadă.

“Sunt cluburi care profită de acest moment pentru a nu-şi plăti jucătorii. Îi tratează ca pe nişte sclavi de ani de zile. Avem impresia că a fost mereu pandemie la aceste cluburi. Nu trebuie căutate scuze, pentru că jucătorii au nevoie de salariu pentru a avea ce să mănânce”, a spus Maradona, potrivit Le Figaro.

“Este adevărat, există jucători care pot trăi fără să îşi primească salariul în acest moment. Dar sunt şi cei care nu pot asta şi cluburile trebuie să îi plătească. Trebuie găsită o soluţie, cu ajutorul tuturor, însă salariile trebuie plătite”, a adăugat fostul fotbalist.

Maradona este în prezent antrenorul echipei argentiniene Gimnasia La Plata, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa stea si jucatorii in ajutor de somaj. S-au invatat numai cu milioanele ?
0
0
Un medic este de 10x mai important decat un gunoi de fotbalist!Opriti sau impozitati cu 95% salariile acestor nemernici!
5
0
Bai drogatule,salariile jucatorilor sunt platite din drepturi de televizare,reclame,bilete si tot ce se vinde pe langa bilete la meciuri,acum daca nu se joaca fotbal cum sa primeasca fotbalisti aceiasi bani ca si cand nimic nu s-a intamplat,mai Maradona acum cand in lume mor mii de oameni pe zi din cauza virusului tu bati campi cu salariile fotbalistilor.
5
3
Mare paguba! Acum se vede de fapt cat de putin conteaza asa zisul sport rege in lumea asta!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218