REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Marcel Ciolacu anunță alianță cu partidul lui Victor Ponta în consiliile locale: E un fel de acord post-electoral

Marcel Ciolacu anunță alianță cu partidul lui Victor Ponta în consiliile locale: E un fel de acord post-electoral

Replica API 21 septembrie 2020 | 00:00 927

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunţat că a semnat un acord post-electoral cu Victor Ponta, în baza căruia PSD şi Pro România vor putea constitui majorităţi în consiliile locale şi judeţene după alegerile locale din 27 septembrie, relatează Agerpres.

Marcel Ciolacu

„E pentru prima oară, de 30 de ani, când decizia a fost ca fiecare organizaţie să-şi facă singuri alianţele locale. Cu adevărat, acum câteva zile am semnat cu Victor Ponta un acord de creare de majorităţi la consiliile judeţene, consiliile locale, un fel de acord post-electoral. Şi aţi văzut decizia Comitetului Politic Naţional de a merge singuri pentru alegerile din 6 decembrie, într-un fel în oglindă cu decizia Gabrielei Firea de a candida singură, fără aranjamente politice pe care cetăţenii câteodată nu le percep, pentru Primăria Generală a Capitalei”, a declarat Ciolacu sâmbătă, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

Liderul PSD anunţase, pe 15 septembrie, că a primit aprobarea Comitetului Politic Naţional pentru crearea unor astfel de alianţe post-electorale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mascariciul ponta are foarte multe de lamurit, multe ce duc la puscarie. In ceea ce il priveste pe tiganul ciolacu, iarta-l doamne ca vorbeste gura fara el
1
0
CIOLACU CU PSD ATI VAZUT SI ATI INTELES CLAR PRIN MOTIUNEA DE CENZURA CA NU ATI MAI PRIMIT VOTUL DE CREDIBILITATE AL GRUPURILOR POLITICE AFLATE IN PARLAMENT DE A DA JOS ACTUALUL GUVERN BATINDU-VA JOC DE SANATATEA POPORULUI PRIN A BLOCA MULT RESPONSABILITATILE GUVERNULUI SI IAR VI SA NE PROSTESTI CU FIUL VOSTRU PONTA DAR CU ALDE SI PNTCD SI ADER CIT NE VEI MAI PROSTI CIOLAC PSD VA RUGAM PARASITI PARLAMENTUL CA ATI DISTRUS POPORUL SI TARA TIMP DE 30 DE ANI CU LEGILE CREATE DE VOI PSD VA RUGAM FRUMOS PSD ACUM REPEDE SI FARA ALTE MIZERII PSD PLECATI DIN PARLAMENT ACUM.
6
0
Nu nu vrem Dobre la primaria Constanta
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614