REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Marcel Ciolacu anunță că PSD depune moțiune la adresa Ralucăi Turcan

Marcel Ciolacu anunță că PSD depune moțiune la adresa Ralucăi Turcan

Replica API 10 aprilie 2021 | 00:00 1137

PSD anunță că depune moțiune la adresa ministrului Muncii, Raluca Turcan, pe motiv că aceasta nu cunoaște legile pe care trebuie să le aplice.

Marcel Ciolacu

"Avem doi ministi, pe Vlad Voiculescu unu care nu știe ce a semnat, respectiv să știm și noi cum ne înmormântați morții de coronavirus, doamna Raluca Turcan care nu știe ce a votat. Legea trebuie pusă în aplicare, treaba Parlamentului este să legifereze. Treaba executivului e să pună în aplicare proiectele votate. Categoric vom depune o moțiune de cenzură simplă", a declarat Marcel Ciolacu, scrie stiripesurse.ro.

Raluca Turcan i-a răspuns, miercuri seara, la Antena 3, lui Marcel Ciolacu. Acesta o acuzase că nu cunoaşte legea în privinţa ajutorului acordat urmaşilor medicilor decedaţi în timpul pandemiei de COVID-19.

„În privinţa legii care prevede ajutor pentru familiile sau urmaşii medicilor morţi de COVID, vreau să menţionez că cinismul lor (al PSD – n.r.) a mers atât de departe, încât în plină campanie electorală au propus o lege prin care, pe bună dreptate, acordăm un ajutor familiilor afectate, însă acel proiect de lege nu conţinea nici suma care trebuie acordată, nici ce instituţie face lucrul acesta, nici o definire clară a categoriilor. De aceea, chiar din prima zi de mandat ne-au spus colegii din instituţiile din subordinea Ministerului că trebuie să clarificăm acest proiect de lege votat în perioada electorală”, a spus Raluca Turcan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciumatii au treaba si muncesc peste program. Se tine de motiuni ca raia de capra.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369