REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Marcel Ciolacu anunță cine are INTERZIS pe listele PSD pentru parlamentare

Marcel Ciolacu anunță cine are INTERZIS pe listele PSD pentru parlamentare

Replica API 30 septembrie 2020 | 23:01 2964

Marcel Ciolacu le reproșează ”baronilor” din PSD că partidul nu a obținut un scor mai mare la alegerile locale. Ciolacu spune că dacă ”anumiți colegi” ar fi înțeles să se dea la o parte, PSD nu ar fi pierdut Vrancea sau Constanța.

Pentru parlamentare, PSD va schimba placa. Nu oricine va mai prinde listele partidului.

”Intrăm în logica de precampanie. Vom veni cu un program economic categoric şi cu un program de guvernare. Vom veni cu nişte soluţii concrete, cu o selecţie a celor care ne vor reprezenta în Parlament.

Am anunţat că niciun candidat nu o să intre pe liste dacă are probleme penale. Vrem să convingem românii că suntem o alternativă credibilă la această Dreaptă unită.”, a avertizat, la România TV, Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in acest caz, va desfiintati- toti sunteti penali
0
0
Pai daca e asa nu veti participa.nu aveti candidati integri.nu aveti decat TATUCI SI BARONI iar astia isi vor promova cozile de topor.nu exista meritocratie exista doar nepotism si prietenie.nu VRETI sa aveti oameni capabili cu coloana vertebrala si oameni onesti.astia sunt dusmanii vostri.cat de nebun sa fi sa te lasi pus pe lista psd ca sa intri in parlament si sa vina alde ciolacu sa iti spuna sa votezi MASACRAREA LEGILE JUSTITIEI OUG13 SAMD..fiti seriosi,ati mai avut programe de guvernare dar doar pe hartie.30 ani ati fost la butoane.e timpul sa culegeti roadele.moee psd partidul interlop
7
2
Inca exista indivizi care cred ca PSD a avut majoritate 30 de ani. Ori fac misto de noi ori sunt din alta lume. Trista tara.
2
3
Sa intelegem ca Nea Nicu Moga si derbedeul ala cu nume de claxon nu vor mai avea acces pe liste?
11
1
Ati mai venit cu un program, acela pe care-l flutura Dragnea la tv. Cat despre candidatii la parlamentare am o intrebare retorica - sunt mai destepti decat tine ? Ati avut majoritate parlamentara 30 de ani si am ramas vorba lui Brancusi si mai saraci si mai prosti.
8
2
ei sunt jucatorii, e ca la fotbal. ba PSD ba PNL, voi? tot cu semintele veti ramane, ei? tot cu ciolanul vor ramane, acum PSD e intr o mica vacanta, dar se stie, idiotii se vor plictisi de PNL si voe vora PSD sau ciolanul US plus condus de PNL, sustinut, pardon, natie de cretini
2
9
La alegerile parlamentare trebuie interzisi toti PSD-istii. Ati facut prapad in Romania. Pensiile nesimtite cand le anulati ?
11
8
PSD a pierdut la Constanta pe mana lui Fagadau si asta doar pentru ca asa a vrut Fagadau. Numai un tampit putea sa faca mizeriile alea cu stalpisorii si cu parcarile si nimeni pe planeta asta nu este atat de tampit! Deci clar Fagadau a vrut sa piarda, probabil a fost manevra securistului Ciolacu sa scape de vechii baroni locali ca Stroe si a l-a gasit pe Fagadau sluga potrivita pentru asta!
10
2
Ciolacule;PSDisti nu au pierdut la Constata acum asa neasteptat dupa 20 de ani de domnie ci pentru ca oameni vostri Fagadau si Tutuianu condusi de Stroe au lucrat pentru partidul tau nu pentru cei care v-au votat,este adevarat ca voi ati mintit mereu dar GHINION,pentru ca oameni s-au saturat de minciuni"s-a umplut borcanul"defapt lucrul asta a fost anuntat de anul trecut la alegerile europarlamentare si cele prezidentiale,dar voi tot ati sperat ca ii veti prosti pe oameni pe ultima suta de metri,ei uite ca nu ati reusit pentru ca lumea s-a saturat de minciunile voastre.
15
3
PSD,CIOLACU. IN ULTIMELE ZILE INAINTE DE ALEGERI PRIMARUL PSD FAGADAU A MANEVRAT CU MARI AMENINTARI PRIN CONSILIERUL LUI ROM MARIAN ENCICA SI PARTIDA ROMILOR DIN CONSTANTA AU AMENINTAT CU UN COMPORTAMENT IESIT DIN COMUN CARTIERELE CU ASISTATII SOCIALI SA VOTEZE IMPUS PSD AU FOST AMENINTATI SI SPERIATI MAME SI TINERI SI ADULTI AU STAT CHIAR LA SECTIILE DE VOTARE LA INTRARE INSTRUINDUI PE ACESTIA CU GLAS DE CEAUN IAR ACUM VRETI PSD CIOLACU VRETI SA FITI CREDIBILI IMPOSIBIL DE CREZUT PSD CIOLACU FACETIVA ORDINE IN PSD JOS PSD JOS PSD.
58
5
inca nu sunt condamnati
8
3
PSD-isti vor candida pentru Poarta Alba si Rahova le urez succes
16
6
Da -_Dragnea a distrus alianta cu Ponta si Alde dar si a promovat inguvern toate proastele tarii
13
3
este adevarat ca securistul Dan Voiculescu face presiuni asupra PSD , ca sa-i puneti pe listele voastre pe oamenii partidului condus de asta ??
15
5
Sa-i dea Dumnezeu sanatate , el a reusit ce nu a reusit nici un partid din opozitie timp de 30 de ani ....a reusit performanta de a distruge PSD !
25
7
Asta a venit dupa o cantare cu maestrul salam, in etnie acolo....
14
6
cam tarziu nene, adica tanti firea si cu nenea oprisan nu se vor mai regasi pe liste
18
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102