REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Marcel Ciolacu, ATAC la adresa PNL

Marcel Ciolacu, ATAC la adresa PNL

Replica API 6 septembrie 2020 | 00:00 1088

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu pierde nicio ocazie să atace PNL. Astăzi, la inaugurarea unui drum realizat prin PNDL, Ciolacu a atenționat că PSD a făcut tot ce a promis, spre deosebire de liberali, care s-au limitat doar la promisiuni.

"Lucruri concrete versus artificii! Aceasta este diferența dintre PSD și PNL!

În vreme ce liberalii doar critică și inventează tot felul de vinovați pentru a-și masca incompetența, administrațiile PSD investesc în comunitățile locale.

DJ246 care leagă județele #Neamț și #Vaslui era până acum un drum de pământ, un adevărat coșmar atât pentru cei 40.000 de locuitori din zonă, dar și pentru cei care tranzitau județul Iași.

Astăzi, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (program criticat în continuu de altfel de PNL), DJ246 a devenit un drum modern.

Îl felicit pe Maricel Popa, actualul și viitorul președinte al Consiliului Județean! Pentru toată munca și implicarea în problemele ieșenilor!

#fapteNUdoarvorbe #administratiepentruieseni", scrie Ciolacu pe Facebook, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CIOLACU ACUM DIN OPOZITIE ESTI SMEUL SMEILOR FORTA FORTELOR SI BOMBA BOMBELOR CA ROMII DIN ROMANIA CARE IN ACESTI 30 DE ANI ATI FURAT VOI PSD CU TOT FELUL DE FIERATANII DE ALIATI DEZVOLTAREA ROMILOR NE-ATI TINUT IN MIZERIE MULTA IN CONDITII EXECRABILE SI DEPLORABILE ATI CREAT OUG OG SI HG DE INCLUZIUNI MAI MEREU DAR FARA NORME DE APLICARE SI MAI NIMIC TRANSPARENT TE LAUZI CA PE SCENA I'UMOR DA AI STILUL DE A MINTII MULT SI FRUMOS CIOLACU GATA OPRESTETE CU CE TE LAUZI FALS CA NU MAI TINE GOGOSARIA DIN PARLAMENT A DEVENIT SALA DE ASTEPTARE PENTRU CA TREBUIE SA PARASITI PARALAMENTUL NU MAI VREM P
1
0
Malaku hai sa-ti zic o sparla.....Cand CCR a respins drepturile celor batuti,schingiuiti,infometati si altele prin puscariile politice ale patriei RSR cam cine taia si spanzura prin Parlament si alte camere?Nu cumva erati voi?Ai putea explica draga Malaku care este diferenta intre copii de psd si cei ai detinutilor politici?Ai fi tu capabil sa explici chestia asta ca tot te dai.......patriot?Ia baga.....material....
4
0
noi stim ca dupa dezastrul PNL nu va mai intereseaza puterea si ii lasati pe oamenii normali sa intre in kkt inca 4 ani!!!
2
5
ai inceput sa tragi pe nas, gunoiule?
7
5
dlor de la replica , am incercat doua variante ce pot fi verificate si admise ca fiind corespunzatoare- pensii speciale, anularea cresterii punctului de pensie cu inflatia la inceputul fiecarui an, scut in jurul puscariasilor tariceanu, vozganian, sova- lucru ce a avut succes afost Elena udrea unde s-a votat non stop. Replica ce aveti de comentat?
6
3
baaaa psd ,alt lider nu ati gasit si voi?
8
4
Replica mai incearca si jurnalism nu doar copiat din stiripesurse despre care stim ca este trompeta mediatica a lui Gabi Firea aripa PSDPandele
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218