REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Marcel Ciolacu: Guvernul a pierdut controlul! Situația devine disperată

Marcel Ciolacu: Guvernul a pierdut controlul! Situația devine disperată

Replica API 23 noiembrie 2020 | 21:48 1883

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că Executivul a pierdut total controlul pandemiei de Covid-19, dovada fiind faptul că România a trecut de 10.000 de morți. Ciolacu consider că premierul Ludovic Orban și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, refuză să își asume răspunderea, asta pentru că urmează alegerile.

”#10000 de morți din cauza infectării, acesta este bilanțul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban! Iar situația devine tot mai disperată! Sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului din cauza eșecului actualei puteri în lupta cu pandemia.

Spitalele se prăbușesc pur și simplu sub presiunea valului uriaș de internări, instalațiile electrice cedează din cauza suprasolicitării. Sâmbăta trecută la Neamț. Astăzi la Cluj, într-un spital vechi, administrat de Ministerul Sănătății, doar Dumnezeu a făcut să nu se întâmple o nouă tragedie! Dar nici Tătaru, nici Orban nu își asumă vreo răspundere, deși i-am atenționat că asemenea drame pot apărea zilnic, în orice spital al țării. Nu le pasă! Cred că dacă dau amenzi și pasează responsabilitatea pe umerii medicilor și ai autorităților locale, își păstrează imaginea imaculată!

Din cauza alegerilor, nu mai au nici suflet, nici rațiune!”, scrie Marcel Ciolacu, scrie știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lesinatu de ciolacur care pupa laba pavianului cu mantie veoricaca si gheara lu dilia olputa abereaza la microfon
6
0
Votam Noua Dreapta
0
2
multa muie cu cacat tuturor votantilor de dreapta.
1
4
ai uitat cand puneai sub semnul intrebarii masurile luate de autoritati, ca nu exista virusul? Tupeu sa mai iesi pe sticla sa judeci pe altii.
5
1
ciolacu si ai lui o vor duce cel putin la fel de bine si in opozitie, muia de la PNL USR o veti lua voi care injurati aici psd-ul, salarii taiate, taxe marite, falimente la privati mnca la sparanghel, cobai pentru vaccinare samd. ca de cu PSD-ul nu v-a placut!!!
3
8
Iar iti dai cu parerea BLANOSULE INCOMPETENT ?? Ha, ha,..... Numeste-l pe Dan Tudorache, colegul tau de hotie si marlanie, sa preia "guvernarea" tarii, numeste-o pe madam firea, care a cheltuit bugetul bucurestenilor PE CE ....??!! Sictir ciumatilor! Sunteti o RUSINE, o MARE RUSINE. Ati furat, ati mintit, ati DEZAMAGIT romanii, romanii adevarati care muncesc cinstit, nu ca voi HOTILOR, platiti din sacul statului , din impozitele noastre, sa FACETI CE..... ?? Nulitatilor, criminalilor!
10
4
ne a ajutat d zeu ca am scapat de acesti criminali PSD, vai mama noastra, nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi fost, in frunte cu atatea nulitati criminale ce au de partea lor pe criminalul dorneanu si avocata lor personala, nu a poporului
13
2
E o iluzie ca e scapata de sub control. Chiar e bine controlata. Asteptati-va la mai rau. Asa e modelu. Iar PSD nu e in masura sa ne apere, au avut puterea si au furat. Tara suparata pe viata.
11
3
PSD care spune ca nu exista covid. Asa partid de sarlatani greu de gasit in vreo tara. PSD nu trebuie sa vada guvernarea pana nu o sa fie majoritatea dintre ei seriosi. Acum doar mincinosi, copii de nomenclaturisti PCR-isti, neseriosi si mai ales politicieni care se gandesc doar la ei prin toate misloacele, uitand ca tara are nevoie de politici coerente.
14
7
acest revolutionar este cel mai tare
1
9
Rau am ajuns sa vina o cioara boarata si sa faca pe stiutoarea!
16
6
Bravo spalatorii peneleului
4
13
Bucurati- va.a- ti contribuit din plin.
17
5
Bai cioroiule ma taci dracului din gura analfabetule
15
8
muie pnl si usr si tuturor votantilor lor
11
19
Sa vina Veorica sa rezolve! Huo sarlatanilor!!!
22
7
S-a trezit psd-istul sa toarne cu prostii dar pana acum nu spuneati ca nu trebuie masca? Asta este psd
19
9
Pai voi cat ati fost la guvernare ce investitii ati facut in sanatate in afara de a mari salariile??? Daca erati voi la butoane ce ati fi facut cu Veorica voastra???? Stiu e campanie electorala... Dar totul are o limita de bun simt...
24
9
Asteptam Pnl-istii sa iasa cu pancarta REZIST in piata Victoriei. Mutumesc
12
18

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614