REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Marcel Ciolacu, huiduit de profesori la Buzău, „în această zi sfântă de Înălțare”

Marcel Ciolacu, huiduit de profesori la Buzău, „în această zi sfântă de Înălțare”

Andreea VREJOIU 26 mai 2023 | 00:00 802

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost huiduit joi, la Buzău, unde a participat la o ceremonie de Ziua Eroilor. Un grup de profesori i-a cerut demisia liderului social-democrat, în timp ce acesta se pregătea să-și țină discursul la Cimitirul Eroilor din oraș.

Marcel Ciolacu, huiduit de profesori la Buzau, „in aceasta zi sfanta de inaltare”

Discursul lui Marcel Ciolacu a fost acoperit de fluierele, vuvuzelele și scandările profesorilor, care i-au cerut demisia.

În acest timp, liderul social-democrat le-a mulțumit profesorilor „pentru respectul pe care ni l-am arătat astăzi unii altora”.

Ciolacu s-a declarat „ferm convins că după această manifestare în această zi sfântă de Înălțare o să ne strângem toți la prefectură și o să continuăm discuțiile” și și-a continuat discursul pregătit pentru Ziua Eroilor. Întreg momentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a PSD.

La București, mii de profesori au ieșit joi în stradă, în fața guvernului, cerând mărirea salariilor. Executivul le-a transmis aceeași ofertă privind cardurile cu bani pentru materiale didactice, pe care sindicatele au respins-o cu „un NU hotărât”, anunțând continuarea grevei până când se va instala noul guvern, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Profesorii au dreptate; ciolacu, ca si cei dinaintea lui din mafiile psd si pnl, a impartit cu ambele maini sume uriase in tot sectorul de stat si acum spune ca nu mai are bani; un magar; si profesorii nu sunt singurii tratati astfel cu sictir; mai sunt multe alte categorii de angajati la statul asta mafiot care la da unora mult mai mult decat altora fara nici o justificare
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218