REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Marcel Ciolacu îl consideră pe Dragnea vinovat pentru declinul PSD: 'Atât timp cât liderul avea o problemă cu justiția, nu putea să fie credibil'

Marcel Ciolacu îl consideră pe Dragnea vinovat pentru declinul PSD: 'Atât timp cât liderul avea o problemă cu justiția, nu putea să fie credibil'

Replica API 17 decembrie 2019 | 01:57 443

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a vorbit, pentru B1 TV, despre greșelile pe care le-au făcut social-democrații în acești ultimi trei ani, scrie stiripesurse.ro

Ciolacu s-a referit în mod deosebit la modul în care s-a raportat PSD la Justiție. În opinia sa, sistemul judiciar nu a funcționat cum și-ar fi dorit românii, așa că anumite schimbări trebuiau făcute. Problema e că demersul a fost făcut de un partid al cărui lider. Liviu Dragnea, avea dosare penale.

"Mari greșeli am făcut când am pierdut alegerile europarlamentare, abordarea cu Legile Justiției, în primul rând. Chiar dacă eram îndreptățiți... Schimbarea a trei premieri e iarăși o greșeală foarte mare, pe care trebuie s-o asumăm. Excluderile din partid au fost o greșeală.

Prietenii cu care te înconjori sau colegii îți spun opinia, dar decizia e a președintelui. Așa s-a întâmplat și cu Dăncilă. Au fost colegi care au spus că nu e oportună candidatura ei la prezidențiale, dar era președintele partidului și a luat decizia. E normal ca președintele să ia decizia.

Pe Legile Justiției, nu știu cât eram sau nu îndreptățiți... Trebuie să recunoaștem, justiția în România nu a funcționat într-o normalitate. Există zeci de cazuri de vieți distruse, apoi achitate. Domnul Orban nu a mai candidat, dar e mai câștigat, că a ajuns premier. Am văzut și în prezidențiale, domnul Barna cât de atacat a fost cu un dosar penal de care nimeni nu mai știe nimic.

Funcționarea justiției nu a fost una cum aștepta societatea. Faptul că am transmis noi acest mesaj cred că a fost greșit și poate insistența. Atât timp cât liderul avea o problemă cu justiția, nu putea să fie credibil. Adversarii politici au speculat acest lucru și noi am pierdut alegerile", a declarat Marcel Ciolacu, pentru B1 TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tarziu au realizat dc cand s au revoltat cativa membri nu le au luat aparare ci i au exclus din partid, cine ajunge sus sa se gandeasca la oamenii care i au votat si sa fie constienti ca nu sant pe viata pusi
1
0
Pana acuma va era frica sa vorbiti de Dragnea mai intelectualilor din PSD.Dupa ce vau facut colectionari de placute cu Nr deSuedia si de Bonusuri de intrare lipbera la o Fellatie la Kiselev acum vorbiti.Chiar nu va e Rusine.
1
1
adevarul adevarat, bravo Hocus pro...!
1
0
asta este mare revolutionar
1
0
O adunatura de penali jegosi in psd-ul asta!!!
5
1
Ai uitat sa mentionezi dle. Ciolacu cauza nr.1 , referendumul pentru familie pe care l-ati trantit si ati pierdut vreo 3 000 000 de votanti care au stat acasa nu au mers la vot nici pentru globalistu neamt .
5
3
Toate partidele sunt de fapt grupari infractionale organizate care au un singur scop. Sa fure din resursele statului pentru a se imbogatii membrii gruparii. Si o fac in mod legal si organizat. Culmea sunt votati chiar de victime. Girati. Si victimele votante ale diferitelor partide se lupta intre ele pentru a si lasa hotii sustinuti sa i jefuaiasca. Ca si cum ar conta ca te fura un fals prieten sau un dovedit dusman sau necunoscut. Doar pradatorii traiesc bine. Victimele se chinuie in postura de prada.
14
1
Nu puscaria lu Dragnea a fost cea mai rea problema. Ci "reformele" economice care au dus la mari inegalitati intre salariatii tarii, intre ocupatiile profesionale la care se adauga si masurile asa zis economice fara investitii. Au avut de suferit industria energetica, transporturile, primariile si multe altele. Dragnea si ai lui considerau ca astea erau masuri economice bune, dar era rupt de realitate si s-a departat de populatie. Nici oameni care sa formuleze legi clare nu au avut. Ciolacu sa nu se creada mai destept ca nu pare. Tot ca pesedist nasol se comporta. Nu ca un social democrat.
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614