REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Marcel Ciolacu, la masă cu 10 persoane, sfidând regulile anti-Covid

Marcel Ciolacu, la masă cu 10 persoane, sfidând regulile anti-Covid

Replica API 25 octombrie 2020 | 00:00 1636

Marcel Ciolacu a fost surprins încălcând regulile de protecție sanitară impuse pe perioada pandemiei. Liderul PSD a fost fotografiat stând la masă, în restaurantul unei pensiuni, fără să respecte distanțarea și în prezența a 10 persoane, deși numărul maxim de persoane este de 6, conform legii. Fotografiile au fost surprinse sâmbătă seara, în jurul orei 22:30, scrie digi24.ro

Poliția a fost sesizată cu privire la incident și a anunțat că a aplicat sancțiuni administratorului pensiunii și că „va continua verificările pentru a stabili cu exactitate derularea activităților la locația operatorului economic și dispunerea măsurilor legale care se impun”:

„În urma unor sesizări, cu privire la eventuale încălcări ale normelor sanitare în vigoare în incinta unei unități turistice din județul Buzău, un echipaj de poliție s-a deplasat la locația indicată, pentru a face verificări în sensul celor sesizate și pentru a lua măsurile legale în situația confirmării celor semnalate. La momentul sosirii la adresă, polițiștii au constatat că în interiorul incintei se aflau 3 persoane și alte 3 erau în afara spațiului închis.

S-a constatat că parte din personal nu respecta întocmai măsurile de protecție individuală. Astfel, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 55/2020 privind privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodată, polițiștii au reprelucrat administratorului unității turistice prevederile legale instituite de starea de alertă și necesitatea respectării măsurilor pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Având în vedere și imaginile apărute în spațiul public, polițiștii vor continua verificările pentru a stabili cu exactitate derularea activităților la locația operatorului economic și dispunerea măsurilor legale care se impun”.

Nu este prima oară când șeful PSD încalcă regulile impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului. În mai, el a vorbit de la tribuna Parlamentului fără să poarte mască, motivând atunci că are „o deviație de sept, depistată în urma unui control medical efectuat cu ocazia leșinului”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unii fumau si beau la guvern, alti pe la munte. E vorba de politicieni, nu de partide. Noi sclavii tot cu masca tot cu masca. Dupa vot vai de noi. Indiferent cine iese.
1
0
Pentru prostii care mai cred ca PNL, USR sau PSD sunt partide diferite cu doctrine si alte cele le spun ca se inseala amarnic! Toti sunt niste jegosi notorii, indiferent de culoarea politica iar singurul lor tel este sa se imbogateasca pe spinarea acestei tari pisandu-se pe noi toti! N-aveti decat sa mergeti la vot si sa le acordati increderea voastra! Mai dati-le inca 4 ani in care sa se cace pe voi in loc sa-i linsam pana la unul!
6
2
Si restul de persoane s-au imprastiat la semnalul sonor sase-sase,poarta in casa.
4
0
numai la pedelei ! Ciolanu manca-mi-ai cacatul cu toti pesedeii si cu toti postacii muisti precum prostul de sub mine de la 11:47 !!!
5
4
muieee penele
3
6
haita intreaga au tot trambitat pe toate vocile posibile, ca vezi doamn premierul, in biroul lui nu in spatiu publi, a stat fara masca. Mari jigodii de oameni puteit fi, doamne cum va rabda pamantul? Am o curiozitate, dupa acest incident in care sunt implicati exact jigodiile latratoare, daca isi mai permit,in mojicia caracteristica, sa mai deschida astfel de subiect. Oameni de doi bani, nemernici, analfabeti si muncitori necalificati facuti peste noapte exact opusul a ceea ce sunt in realitate
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614