REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Marcel Ciolacu, liderilor PSD: Încetați să vă mai ţineți de liste ca mâța de burlan

Marcel Ciolacu, liderilor PSD: Încetați să vă mai ţineți de liste ca mâța de burlan

Replica API 17 octombrie 2020 | 00:00 1693

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus vineri, liderilor județeni ai partidului, într-o ședință lărgită în care filialele au trecut în revistă situațiile locale, pronosticurile și variantele de candidați, că listele la parlamentare nu trebuie să conțină persoane de o calitate îndoielnică. „Lăsați-i pe cei de la PNL să se umple de interlopi, de traseiști și papițoi”, a afirmat șeful PSD, au relatat surse social-democrate, scrie stiripesurse.ro.

Marcel Ciolacu

„PSD s-a schimbat. Suntem cel mai mare partid din România și oamenii așteaptă altceva de la noi. Credibilitatea noastră depinde de modul în care vom face aceste liste. Noul PSD înseamnă profesioniști. Încetați să va mai țineți de liste că mata de burlan. V-am spus că vreau oameni competenți. Vreau specialiști: medici, profesori, antreprenori. Lăsați-i pe cei de la PNL să se umple de interlopi, de traseiști și de toți papiţoii care își falsifică diplomele”, le-a spus Marcel Ciolacu liderilor PSD, spun sursele citate.

Acesta a adăugat că este o abordare greșită ca liderii care au pierdut alegerile la diferențe mari să fie primii pe liste.

Ciolacu i-a spus, în acest context, lui Marian Oprișan: „Vom câștiga Vrancea și fără tine”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu uitati sa le dati ceea ce merita m u i e la alegeri si dupa.
0
0
Toata lumea ar vrea an parlament unde poti sa te relaxezi mai bine ca acolo stai pe telefon .dormi cand ati aduci aminte mai ridici mana ca la scoala dar la sfarsit de luna contu e destul de gras
1
0
Ciolacu una zice si alta aproba,adica listele cu candidati la parlamentare intocmite de lideri PSD,liste pe care sunt trecuti pe primele locuri tocmai aia"care se tin ca mata de burlan",deci gargara ieftina tipic PSDista.
3
1
PSD ul la Constanta cu listele propuse se face praf. In orice democratie consolidata cand pierzi alegerile faci pas inapoi. La Constanta si nu numai dar aici vorbim de acest judet dupa ce au pierdut doua randuri de alegeri aceeasi conducatori s-au trecut primii pe liste. Rezultatele vor fi dezastruoase. Ciolacu nu are anvergura necesara pentru a schimba listele. Prevad PSD ul pe trei dupa USR si PNL.
2
0
cu doi trandafiri, nu se face primavara-rafila si streinu- care s-au compromis total, lipsa caracter,tinta -pensie speciala
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367