REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Marcel Ciolacu, mesaj către Iohannis: „Cu ura lățită pe toată fața, ați arătat cu degetul și apoi v-ați întors impasibil la pauza de zi cu zi“

Marcel Ciolacu, mesaj către Iohannis: „Cu ura lățită pe toată fața, ați arătat cu degetul și apoi v-ați întors impasibil la pauza de zi cu zi“

Replica API 1 august 2020 | 00:00 1627

Klaus Iohannis a lansat, joi, un nou atac extrem de virulent la adresa PSD și a liderilor săi. Președintele acuză că de vină pentru situația epidemiologică din țară este PSD, iar românii care nu respectă normele sanitare ascultă de social-democrați.

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, șef interimar peste social-democrați, îi transmite un mesaj lui Iohannis, pe care îl acuză de ură și îi arată cum se vede situația sanitară din perspectiva lui. ”DSP-ul condus de pilele și rudele PNL-iștilor nu e în stare de nimic”, ”Gravidele mor cu zile plimbate între spitale”, ”Niciuna dintre măștile gratuite nu a ajuns la cei care aveau nevoie de ele” a scris Ciolacu în mesajul pentru Iohannis.

”Ați dormit bine aseară, domnule președinte?!

Cu ura lățită pe toată fața, ați arătat cu degetul și apoi v-ați întors impasibil la pauza de zi cu zi.

Plin de ură, nu ați putut să vă uitați mai departe de sediul din Modrogran. Dacă ați fi făcut-o ați fi văzut că în țara al cărui președinte sunteți:

Adulți și copii infectați ajung să scuipe cheaguri de sânge pentru că DSP-ul condus de pilele și rudele PNL-iștilor nu e în stare de nimic; nici să facă anchete epidemiologice, nici să respecte procedurile, nici măcar să le răspundă la telefon oamenilor care sună disperați după ajutor!

Gravidele mor cu zile plimbate între spitale pentru că cei pe care îi ridicați atât în slăvi nu au în cap decât achiziții dubioase sau sondaje!

Aparatura medicală, cumpărată de primari și care ar fi salvat vieți, este autorizată de instituțiile conduse de oamenii pe care îi girați... după 86 de zile – cazul CT-ului cumpărat în primăvară de primarul Daniel Tudorache și care abia azi a primit autorizațiile necesare;

Niciuna dintre măștile gratuite nu a ajuns la cei care aveau nevoie de ele, deși deja în 12 județe a fost instituită obligativitatea purtării lor. Hăituiți românii pe stradă, dar niciuna dintre măștile produse de ROMARM nu a trecut de faza de prototip!

Concret, românii au aflat ieri ...NIMIC!

Ați dormit bine, domnule președinte?!

Pentru că problemele au rămas- tot acolo, mai grave și tot nerezolvate.

Situația ar putea degenera sub povara prostiei, hoției și ticăloșiei acestor infami liberali! Iar dvs vă veți culca la loc satisfăcut de cele două minute de ură în care ați arătat cu degetul!”, e mesajul lui Marcel Ciolacu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Psd pnl aceiasi mizerie
1
7
pentru mine, cand zici psdist, zici idiot, ipocrit, si bandit
16
5
multa muie plavanului cu masca care locuieste la cotroceni si tuturor celor care il pupa in cur ca cei de mai jos.
9
16
pai mastile nu au ajuns ca au fost probabil furate si vor fi distribuite gratis inainte de alegeri de toate partidele ...ia zi ciolacule cinstit : cati sunteti cuscri , cumetri , socri , unchi amestecati in partidele parlementare . mi aduc aminte cu durere cand base se certa cu hrebe si fii sa traia cu hrebe junior . lasati ne si dispareti toti ............
15
3
06:52 ti-ai primit simbria de pupator in cur ?
8
13
romania si din toata omenirea, politicienii adevarati nu exista la noi toti sunt dupa chipul si asemanarea unuia , numai ca unii miros tare a c.ati!
11
0
parca i ai fi ruda asa de bine il cunosti
6
6
Incredibil! Cat tupeu si nesabuinta are INTERIMARUL asta, blanosul asta care nu stie limba romana - dancila nr. 2 - !?! Vai de exprimarile si discursurile tale ! Rusine ! Cine esti incompetentule, nealesule - Pe cand congresul vostru, al hotilor, penalilor si tradatorilor, al incompetetilor si neavenitilor in acest partid ?? Ce s-a ales de psd ?! Vai, vai.... Nu te ridici nici cat degetul mic la valoarea, inteligenta, educatia, prestanta, disciplina si rigoarea presedintelui Iohannis, care vorbeste cursiv limba engleza, germana..... Despre ce vorbim ?! Ce valoare ai ciolacule, ce prestanta !?
20
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614