REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Marcel Ciolacu: „Ne lipsesc 5-6 voturi pentru succesul moțiunii de cenzură“

Marcel Ciolacu: „Ne lipsesc 5-6 voturi pentru succesul moțiunii de cenzură“

Replica API 29 ianuarie 2020 | 00:00 280

Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, miercuri, la Antena 3, că social-democrații vor depune mâine moțiunea de cenzură în Parlament, urmând să fie convocat apoi Biroul Permanent pentru a fi stabilit calendarul demersului de demitere a Guvernului Orban. Ciolacu a adăugat că, în momentul de față, PSD-ului îi lipsesc „5-6 voturi”.

Documentul moțiunii de cenzură al PSD are 8 pagini și se intitulează „Guvernul OrbanPNL -Privatizarea democrației românesti”

„Nimeni până acum, în România, în cei 30 de ani de democrație, niciun Guvern nu și-a permis să vină cu modificări la legile electorale. Este cel mai evident abuz de putere. Mâine depunem moțiunea de cenzură, iar la prânz convocăm Biroul Permanent pentru programul moțiunii. Ne lipesc în prezent 5-6 voturi. (...) Este o minciună că își doresc anticipate. Vor să acopere cu subiectul anticipate problemelele din Guvern. Am înteles că vor să privatizeze programele de sănătate, CEC-ul.”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul interimar al PSD s-a arătat însă optimist că acestă moțiune va trece de Parlament.

„PMP, ALDE și minoritățile nu vor vota moțiunea pentru că au teamă de anticipate”, a mai spus Ciolacu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vre sa-ti arati muschi de sub straturile de untura bosunflatule ? Vrei sa te perceapa lumea ca tu esti mare si ca esti cineva . Esti un maimutoi pus in fruntea psd . De fapt jocurile in psd se fac in spatele tau . Acest partid de oligofreni incet incet se va duce puli de suflet . Generatiile pe care le prosteati si pe care le cumparati cu cate o punga cu alimente sa cam dus si cei de dupa 89 au vazut lumea si cam stiu ce asteptari au de la politicieni . Cine va demonstra ca va face ceva si nu doar vorbe , va mai fii ales . FELICIT TINERI PENTRU CA ISI INTELEG INTERESELE .
2
1
si ce faceti cu motiunile, ii ajutati pe astia sa faca anticipate am crezut ca atunci cand au pus-o pe dancila candidata la presedintie a fost o gresala dar voi confirmati ca sunteti de fapt ca psd-ul a fost distrus de securistii infiltrati!
3
1
Voi chiar credeti ce vedeti la tv? Nu uitati ca astia, pnl si psd, au fost tovarza ! Credeti ca ii doare de soarta noastra? Vax! Ei nu stiau cand au votat pentru eliminarea pensiilor speciale ca or sa fie atacate la ICC si nu au nicio sansa sa le anuleze? Dar da bine la tv. Este? Noi, muritorii de rand, vom fi vaca de muls ale celor care sunt la butoane. Atat!
7
2
Va rugam schimbati incompetentii! Tanase Pepi, sef Serviciu Juridic in cadrul APC pierde procese platite din banii statului pe banda rulanta!
4
1
Nu stinge nimeni lumina.comunistii vor dainui pe vecie se schimba doar garda. Rotatia cadrelor a inceput odata cu arestarea lu livake,acum doar este un schimb de garda.
7
4
Ciolacu si Grindeanu doi securisti care sting lumina la pesedeu
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614