REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Marcel Ciolacu: PSD va contesta la CCR numirile interimare de la SRTV şi SRR

Marcel Ciolacu: PSD va contesta la CCR numirile interimare de la SRTV şi SRR

Replica API 13 mai 2021 | 00:00 1182

PSD va contesta la Curtea Constituţională numirile interimare de la Societatea Română de Televiziune şi de la Societatea Română de Radiodifuziune, a declarat, miercuri, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu

"S-au făcut nişte numiri interimare la radioul public şi la televiziunea publică, o forţare a regulamentului şedinţelor comune. Sunt patru state europene într-o anchetă a Comisiei Europene pentru schimbările abuzive de la televiziunile publice din ţările respective. Categoric, PSD va contesta la CCR aceste numiri interimare de la radio şi de la TVR. (...) Eu mă refer la proceduri, nu la persoane. Nu vreau să atac pe nimeni personal. Vom ataca şi la CCR, vom scrie şi la Comisia Europeană şi cred că nu vor mai fi patru state investigate, o să fie cinci state investigate, inclusiv România. Nu poţi să pici un raport, rămâne instituia fără director şi să spui că într-o oră ţinem comisie şi haideţi să facem propuneri. Cine a auzit aşa ceva? A fost ceva anticipat, deja aranjat, de aceea PSD nici nu a avut propuneri", a afirmat Ciolacu, la DC News, citează Agerpres.

Parlamentul a decis, marţi, numirea Ramonei Săseanu în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Televiziune şi a lui Liviu Popescu în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu esti bun. Dar nu stii sa te exprimi. Voi ca opozitie ... unde sunteti ? Cand Plus USR cu ajutorul PNL toaca ce a mai ramas din tara asta si din mandria nationala? Ce faceti voi opozitia ??
0
0
Ce sa contesti tu, mai, blanosule incompetent ?? Vai de voi! Ne-ati arat ce stiti, cat puteti... DEZASTRU, da.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369