REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Marcel Ciolacu: România are nevoie de această coaliţie

Marcel Ciolacu: România are nevoie de această coaliţie

Replica API 22 ianuarie 2022 | 00:07 902

Rareș Bogdan i-a criticat pe miniștrii PNL, spune președintele PSD, Marcel Ciolacu. Declarația vine după ce un conflict izbucnit în coaliția de guvernare în urma unei declarații a prim-vicepreședintelui PNL, care a spus că liberalii sunt nemulțumiți de relația cu social democrații și că „nu merge ca unul să fie șmecher și celălalt să deconteze costurile”.

„Am crezut că vorbim lucruri serioase, astăzi, nu despre domnul Rareş Bogdan”, a spus Marcel Ciolacu înainte de o ședință a coaliției.

„Am solicitat preşedinţilor celorlalte partide să vedem de unde sunt aceste discuţii şi poate dânşii ştiu mai multe decât ştie prim-ministrul şi restul coaliţiei. Astăzi vom lămuri aceste lucruri”, a spus el.

„Domnul Rareş Bogdan a spus că sunt proşti miniştrii PNL-ului. Evaluarea miniştrilor, dacă trăim într-o ţară normală, o face prim-ministrul”, a adăugat Ciolacu.

Totuși, una din criticile aduse de Rareș Bogdan a fost la adresa ministrului Sănătății, membru PSD.

”Prim-ministrul, după ce are o evaluare cu privire la un ministru, dacă doreşte să îl schimbe, vine cu acea evaluare în coaliţie şi se ia o decizie în funcţie de cine a propus acel ministru, eventual se vine cu un înlocuitor”, mai spus el.

Ciolacu a comentat o declarație a fostului premier Mihai Tudose, care a cerut demisia lui Virgil Popescu de la Ministerul Energiei.

”Nu pot să nu ţin cont de expertiza domnului Tudose, în domeniul economic şi energetic. Dacă prim-ministrul ar avea o discuţie cu domnul Tudose, s-ar clarifica multe lucruri. Dar, repet, ieşirea lui MIhai Tudose nu a fost una pentru o normalitate”, a spus.

În ceea ce privește reproşurile aduse de președintele PNL, Florin Cîţu, ministtrului Sănătății Alexandru Rafila, Ciolacu a spus: „Am să îi cer domnului Rafila să îşi ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi”.

„Eu cred că România are nevoie de această coaliţie, românii au cu totul alte aşteptări de la noi, nu certuri sau divergenţe şi trebuie să intrăm într-un fel de a comunica şi funcţiona astfel încât românii să înceapă să aibă încredere din nou în Guvernul României. Este foarte uşor să schimbi un guvern, este foarte greu să recâştigi încrederea românilor”, a spus Ciolacu, pe de altă parte, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Dezbina si stapaneste" !!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614