REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Marcel Ciolacu vrea prezență mare la alegeri

Marcel Ciolacu vrea prezență mare la alegeri

Replica API 19 septembrie 2020 | 17:18 994

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că cel mai important este ca cetăţenii să iasă la vot pe 27 septembrie, indiferent de opţiunile politice, pentru a desemna cei mai potriviţi aleşi locali.

"Pe 27 septembrie, cel mai bine oamenii să meargă la vot şi să-şi hotărască singuri reprezentanţii, indiferent de opţiuni. Cei aleşi să fie reprezentativi pentru localităţile dumneavoastră şi nu în ultimul rând pentru Consiliul Judeţean şi Primăria Piteşti", a declarat Ciolacu sâmbătă, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

El şi-a exprimat totodată încrederea în candidaţii PSD la funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş şi primar al municipiului Piteşti, Ion Mînzănă şi Cristian Gentea.

"Efectiv fac o echipă, se înţeleg din mers, vorbesc de proiecte comune deja, ştiu problemele judeţului, problemele oamenilor. (...) Fac foarte puţină politică, iar discuţiile (...) sunt nu discuţii politice, ci discuţii administrative. (...) Argeşul este pe mâini bune şi în drumul corect în acest moment", a mai spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu efectuează, sâmbătă, o vizită în judeţul Argeş. El a asistat la prezentarea proiectelor de fluidizare a traficului în Piteşti şi de renaştere a echipei FC Argeş, urmând să participe şi la o acţiune electorală, scrie știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TARA MAMA A ROMANIEI,TARA CEA CU MULTE MAME,PLINGE ROMANIA PLINGE,PLING PARINTII TARII MAME,AU PLECAT GONITI DIN TARA,FLORI DE TINERI MULTI DIN TARA,LASINDIN NENOROCIRE COPII TARII FARA TATICI SI MAME, GONITI PRIN INFOMETARE SI CU MARE SARACIE, AU PLECAT SCLAVI ROMANASII,SA ISI CREASCA COPILASII.PSD A DISTRUS TARA SI POPORUL SI NATURA,SI NE MINTE IAR AIUREA, DAR POPORUL NU-I MAI VREA, SA LASE ALTE FLORI AI TARII ORFANI.PLINGE TARA SI POPORUL SI PAMINTUL ROMANESC,CA SA PLECE PSD-UL,DIN PARLAMENTUL TARII ROMANESTI.CA A OMORIT MULTE VIETI OMENESTI ROMANESTI,IAR ROMANIA MAMA,ISI PLINGE FII PE VECI
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218