REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Marcel Pavel a fost externat în secret. Primele poze cu solistul după ce a învins virusul

Marcel Pavel a fost externat în secret. Primele poze cu solistul după ce a învins virusul

Replica API 2 iulie 2020 | 00:00 1257

Fericire mare în această dimineață pentru Marcel Pavel. După două săptămâni petrecute pe un pat de spital, bolnav de coronavirus, artistul a fost externat exact în ziua în care fetița lui a împlinit 7 ani. Pentru cea mică a fost, probabil, cel mai frumos cadou.

Marcel Pavel

foto: BLITZ

Azi s-au împlinit exact două săptămâni de când Marcel Pavel (60 de ani) a fost luat cu izoleta și dus la Institutul „Matei Balș” din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus.A trecut prin momente dificile, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. La scurt timp de la internare, starea sa de sănătate s-a înrăutățit. A fost pus pe perfuzii și ar fi avut nevoie de ajutorul măștii cu oxigen pentru a respira. „În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (...) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (...) Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al întreg personalului Institutului Matei Balş, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune!”, a scris Marcel, citat de Wowbiz şi click.ro.

Marcel Pavel a fost externat în secret

Toate acestea au fost date uitării miercuri la prânz, când Marcel Pavel a fost externat de la Institutul „Matei Balș”, după ce ultimele două teste au ieșit negative. Fotoreporterii au surprins în jurul orei 12.15 mașina artistului, condusă de un șofer, intrând pe poarta spitalului, cu toate că normele de protecție interzic accesul autovehiculelor pacienților. A trecut printr-un tunel dezinfectant, iar o jumătate de oră mai târziu a ieșit cu Marcel Pavel pe scaunul din dreapta. Când a ajuns în dreptul porții, artistul a coborât geamul pentru a-l răsplăti pe agentul de pază cu o mică atenție. Purta mască de protecție și era vizibil fericit. Externarea din spital s-ar fi vrut a fi secretă, căci Marcel a părut surprins de prezenta fotoreporterilor Click!. Întrebat cum se simte, a declarat scurt că „e ok” și a închis repede geamul.

Fetița lui Marcel Pavel împlinește azi 7 ani

S-a dus direct acasă, unde îl aștepta soția și fetița sa, care chiar azi a împlinit 7 ani. Ce cadou mai frumos putea să primească decât să-și revadă tatăl, să-l strângă în brațe și să sufle împreună în lumânările de pe tort! De altfel, cu acest gând în minte și-a început și Marcel Pavel ziua de 1 iulie: „Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, fetița mea YUVENALIA IOANA PAVEL împlinește 7 anișori! Să-i urăm împreună LA MULȚI ANI!”, a scris artistul în această dimineață pe pagina sa de socializare, în dreptul unei fotografii cu Yuvenalia.

YUVENALIA IOANA PAVEL

Și alți colegi de la „Te cunosc de undeva” s-au îmbolnăvit

Odată cu Marcel Pavel, care începuse filmările la „Te cunosc de undeva”, mai multe vedete de la Antena 1 s-au îmbolnăvit. Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Toto Dumitrescu, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș au fost ulterior confirmați cu coronavirus și internați în spital. De altfel, întreaga echipă de la „Te cunosc de undeva” a fost testată și plasată în izolare la domiciliu, iar filmările au fost suspendate. Alina Pușcaș a fost externată după doar 4 zile de spitalizare, iar Andrei Ștefănescu a fost și el externat marți. Cunoscutul artist și om de televiziune a fost surprins ieșind din curtea Institutului Matei Balș îmbrăcat lejer, cu două genți pline de lucruri în mâini și cu masca pusă doar pe jumătate pe față. S-a îndreptat spre mașina parcată în fața spitalului și a plecat spre casă, la familie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un jeg PSD-ist !
0
0
Ba daca nu a murit pavelica inseamna ca e tratabila gripa asta atunci unde e panica ??
2
0
Misteru e k SI A SKAPAT MANA IN EL!! MANUTzA DE BEBELUSh JUCAUSA nevoie mare
3
0
Ce mari mistere ascunde Marcel Pavel ?
3
0
ok acum dati drumul la nuntile de beizadele pesediste ca s-a externat hartistu
3
0
Cam repede l-a invins, nu credeti? Cam facatura toata treaba!
4
0
ia zi prpstane marcel,exista sau nu covid,analfabet rapanos pesedist?ce prost esti ,frate,nu ti.e jena sa fii asa ydiot?
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614