REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Marcel Vela a trimis zeci de specialiști din MAI să supravegheze poliția din toată țara în ziua alegerilor

Marcel Vela a trimis zeci de specialiști din MAI să supravegheze poliția din toată țara în ziua alegerilor

Replica API 26 septembrie 2020 | 00:00 1481

Polițiștii din România vor fi nu doar în alertă de alegerile locale, dar și sub supraveghere strictă. Marcel Vela a trimis zeci de specialiști din MAI să supravegheze felul în care polițiștii își fac treaba, a anunțat ministrul de Interne, în cadrul unei conferințe de presă, scrie stiripesurse.ro.

Marcel Vela

"A doua decizie a fost cu privire la constituirea unor echipe de interveție în fiecare județ ca la apelurile la 112 să fim prezenți în cel mai scurt timp. La nivelul fiecărui județ sunt echipe care vor monitoriza echipele județene. Am detașat 82 de ofițeri la nivel județean. La nivelul zonelor care sunt formate între patru și cinci județe vor activa echipe de control de la Corpul de control al MAI cu colegi la corpul de control al IGPR și Jandarmerie, să verifice modul în care angajații își îndeplinesc sarcinile", a explicat Marcel Vela.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in strangerea de spagi de la INTERLOPI,PROXENETI adica in concluzie de la GANGSTERII ROMANIEI care nu sunt deranjati niciodata.Si daca acesti asa zis GANGSTERI vor avea probleme se vor intalni noaptea ca hotii sa le rezolve problemele.Mai inainte de toate ei sunt cei cu protectie prostimea care nu sponsorizeaza la cacat cu ei.
1
0
ai trimis cateva zeci de "specialisti" la cateva zeci de mii de sectii de votare !! vezi mai fa inca un "corp de specialisti" sai monitorizeze pe primii "specialisti" sa nusi treaca ore sulpimentare in plus, asa cu sutele ca asa numara militienii !!
3
0
Doar ca astea erau masuri normale interne nu se lauda nimeni cu ele. Prostii astia de la pnl usr plus comunica toate kkturile doar doar mai prostesc lumea ca fac si ei ceva. O sa dispareti din cotidian. E chestie de zile.
3
0
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
3
0
Oricum nu merg la vot. nu legiferez colonialismul. Strainii controleaza tot. Ei vor doar cvorum ca de 30 de ani castiga cine vor ei. Voi nu vedeti ca votati ca prostii si e din ce in ce in mai rau?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218