REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Marcel Vela coboară MILITĂRIA din pod: 'Vom depolitiza poliția și vom restructura MAI'

Marcel Vela coboară MILITĂRIA din pod: 'Vom depolitiza poliția și vom restructura MAI'

Replica API 23 noiembrie 2019 | 02:59 409

Marcel Vela, ministrul de interne, a anunțat, joi seară, la B1 TV, că nu va mai ține în funcții pe toți aceia care au legături cu lumea politică.

"Vom depolitiza poliția. Sunt angajați acum, șefi din minister sau de instituții care nu mai pot sta în funcții. Dacă sunt unii despre care știm că au avut legături cu lumea politică sau au fost susținuți de unul sau altul, din politică, nu mai au ce să caute în minister.

În plus, voi restructura și MAI. organigrama este una stufoasă, sunt mulți care trebuie să coboare în stradă, nu să stea în birouri", a precizat Marcel Vela, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne decalotezi epiderma ,plecam de la nationala la locala,salariul mai dodolot,raspundere mai mica,spaga-i spaga.O sa ramai singur sa dirijezi circulatia in intersectii pentru deplasarile proprii!
0
0
praf in ochi pentru prosti... dancu a ramas in functie cu toate l-a facut scapat pe umflatul betivan cu drena de NY cand a adormit la volan... prietenul matei i-a facilitat transportul comisionului cater orban...
5
0
Greu de tot! Politia-i mana-n mana cu mafiotii si bascanii locali! Ti-e frica acum de politie mai rau decat de mafiot! Daca faci un denunt la politie, asti-ai cheama pe interlopi si le arata reclamatia...si ti-o ei de nu-ti mai trebuie sa reclami niciodata NIMIC! Asta-i politia romana in ziua de azi.
9
0
In politie, toti cei de la rutiera si ordine publica trecuti la primarii. Fac aceeasi treaba cu politia locala.
4
1
Parerea noastra: Politia Romana este un organism bugetar total ineficient. Se impun masuri radicale.
4
3
Jandarmeria cand va fii depolitizata ? Pentru ca se stie cine au fost ofiteri care au actionat la ordin . De ce ii mai tineti in funtii domnule ministru liberal ? Daca nu scapati de jigodiile astea , pulea va mai voteaza la parlamentare si la locale . O sa sugeti degetu .
3
5
Poate se termina si cu fenomenul numirilor in functii prin detasare. Functiile de conducere trebuiesc ocupate doar prin concurs.
13
1
Marcel Vela crede ca se poate pisa contra vantului ,presimt ca in scurt timp isi va da demisia...
11
4
Dar nu vede ca politia e batuta pe str ?---nuuuu ptr ca interlopii sint aparati de politic ptr bani iar judecatorii le da drumul sub control judiciar tot ptr bani -----iar politistii zac in spitale si platiti prost !----un sofer de la primarie are 5000 lei iar politistul pe jum ----Hal de ministru MAI
16
6
si lui Mandolina , politia nu se va depolitiza ! Astea-s vorbe in vant ! Vor inlocui sefii cu altii care pupa partidul galben.
15
3
prietenii interliopilor si proxenetilor ce faceti?.Apropos la Caracal si Cernavoda mai sunt proxeneti?.O sa imi spuneti ca nu dar eu va contrazic.La Cernavoda este cel mai mare acvariu de pesti din Romania protejati de sistem adica politie,dias,diicot,sias,transporturi etc...Nicounul nu este deranjat ba dimpotriva sunt remarcati in traficul de persoane.
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614