REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Marcel Vela: Coronavirusul nu alege între doctrine politice; teribiliştii să analizeze statisticile

Marcel Vela: Coronavirusul nu alege între doctrine politice; teribiliştii să analizeze statisticile

Replica API 13 iulie 2020 | 00:00 998

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, sâmbătă, la Deva, că numărul crescut de infectări cu noul coronavirus, din ultima perioadă, este "un semnal de alarmă" pentru fiecare român, el atrăgând atenţia asupra faptului că fiecare cetăţean trebuie să de dovadă de responsabilitate, în contextul actual.

Marcel Vela

"Cred că această creştere din ultima perioadă este un semnal de alarmă pentru fiecare român, pentru că ce este important să ştie toată lumea, este acest lucru: coronavirusul nu alege între doctrine politice, între sexe sau între vârste. (...) În acest sens, trebuie să realizăm fiecare dintre noi că trebuie să fim responsabili, trebuie să avem grijă - boala pe care o putem, din păcate, să o contractăm nu este periculoasă doar pentru noi, ca individ, ca persoană, este periculoasă pentru cei dragi. Pentru că un virus contractat la o terasă, într-un spaţiu public, la un magazin, în mijlocul de transport, din neglijenţă sau în alte condiţii, din teribilism, poate fi dus acasă şi să facă în familie o adevărată dramă", a spus Vela, scrie Agerpres.

El a apreciat că anumite persoane ar trebui să facă o analiză atentă a datelor statistice, apreciind că tragediile produse de noul coronavirus reprezintă "cea mai crâncenă" evaluare a pandemiei.

"În acest sens, îi rog pe toţi cei care sunt teribilişti sau iresponsabili să analizeze cu multă atenţie statistica şi să vadă că zilnic sunt oameni care, din păcate, nu mai stau lângă familiile lor, sunt decese, sunt tragedii care, până la urmă, sunt cea mai crâncenă şi realistă evaluare a acestei epidemii", a arătat ministrul de Interne.

Marcel Vela a fost prezent sâmbătă, la Deva, unde a participat la depunerea jurământului de către noul subprefect al judeţului Hunedoara, Călin Petru Marian.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
peste voi in parlament si guvern, toti de acolo sa il luati si unul sa nu scape! Corcitura de Armenis inca indrazneste sa deschida gura, dupa cat rau au facut romanilor?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102