REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Marcel Vela: Polițiștii care au legături cu lumea interlopă vor fi dați pe mâna DIICOT

Marcel Vela: Polițiștii care au legături cu lumea interlopă vor fi dați pe mâna DIICOT

Replica API 10 decembrie 2019 | 03:40 512

Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunță zero clemență față de polițiștii care au legături cu lumea interlopă. Vela a comandat de curând controale în toate inspectoratele de poliție și spune că toți polițiștii care nu își fac meseria corect vor fi dați pe mâinile organelor competente. Același ministru promite și concursuri pentru ocuparea funcțiilor de conducere de profesioniști, fără a da însă o dată exactă pentru organizarea acestora.

Marcel Vela a declarat că "Toți polițiștii care sunt mână în mână cu interlopii și pe cale administrativă vor fi sancționați. Controalele se referă la relații care sunt publice între polițiști sau șefi de poliție cu clanurile interlope în unele județe. Evident că și serviciul de Protecție Internă și presa au scos la iveală informații. Ca măsură evidentă va fi sesizarea Parchetului Militar și a DIICOT cu privire la ceea ce fac polițiștii pentru că spre bucuria mea sunt foarte mulți polițiști de calitate care nu tolerează ce fac colegii lor. Pe viitor încercăm să profesionalizăm structurile și să nu mai depindă de factorul politic numirile".

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te autodenunti mai Velea si apoi valea
1
0
Fostul politist Badea Marian a colaborat cu camatarul Done Viorel
1
0
Verificati politia locala din Eforieeeeeee
1
0
Multi politisti trebuie sa faca stanga-n prejur, sa paraseasca institutia! Ei au aparat infractorii si mafia locala, ei au fost adevaratii dusmani ai contribuabililor! Facea omul reclamatie mafiotului, politistul i-o arata interlopului si-ti umfla ala carca de-ti mai pierea pofta altadata sa mai reclami ceva politie!!
5
1
sa vina Militia Poporului!
0
2
Politia trebuie desfiintata total si infiintat un organism nou, eficient.
2
1
vezi si la cta ,mangalia,traficantii de tigari sint protejati de politie,contra cost,normal!str ion creanga mangalia raiul bisnitarilor.Bl c5,apt3,se cumpara tigari din casa!
4
0
Dar angajatii de la stat care traiesc din salarii mari pe stat degeaba la cafele dar mai ales pe spagile de la firmele de casa nu trebuie si ei adunati pe la Poarta Alba?
5
1
Crezand ca ei sunt buricul pamantului au devenit infractori in uniforma.Camatari,proxeneti cu saloane de masaj erotic adica bordeluri pe numele afinilor ce nu sunt verificate,reintroducerea pe piata a drogurilor confiscate si inlocuite cu faina etc.Mariti efectivele de protectie interna ,sub acoperire,CURATI din promotiile tinere si dati-i afara pe corupti precum maselele cariate!
4
0
Ia sa vedem !!
4
0
Da cu politistii care lucreaza la Dicot si au relatii cu clanurile interlope cu traficantii de droguri sau de persoane sau care lucreaza ca si boadygoarzi prin cluburi cu pretextul ca ei supravegheaza si se trag in poze cu toti interlopii din tara si din oras ,vara la plaja , drogurile se vand cu supravegherea lor cine ii controleaza sa inteleg ca oile negre sunt doar in politia nationala adica tot la fraierii aia de patruleaza pe strada si sunt muscati agresati de toti boschetarii cu tbc sida etc ca aia smekeri stau pe cluburi, sa inteleg ca se contureaza un nou model Gestapo in Ro
13
0
Sa mi bag pula in piky
3
2
Asa laba mentala nu am vazut demult...suntem satui de gargara deasta populista de tot kktu...mam convins ....sunteti tot un fel de caini latra ursu merge
8
5
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
4
3
Mare grija si la Razvan politistul de la Cumpana, acum la Valu lui Traian. Camata, presiuni in numele lui Piky, acte auto pe naspa... etc
9
1
doar daca luati la verificat relatiile cu interlopii pe care i-a dezvaluit presa veti face treaba mult timp de acum incolo.Asa da, bravo.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920