REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Marcel Vela refuză să-și ceară scuze pentru că mascații au intrat greșit peste o femeie cu doi copii

Marcel Vela refuză să-și ceară scuze pentru că mascații au intrat greșit peste o femeie cu doi copii

Replica API 17 februarie 2020 | 00:00 230

Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus că nu își cere scuze pentru descinderea cu mascaţii la adresa greşită din Braşov. „Nu a fost o eroare a poliţiei, este un ordin dat de magistrat exact pe această adresă”, a spus Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, luni, la audierea din Parlament, că procedura a fost corectă și că nu a fost o eroare a poliției.

„Nu îmi cer scuze pentru că nu a fost o eroare a poliţiei, este un ordin dat de magistrat exact pe această adresă. Nu a fost nicio eroare, oameni buni! La început, a fost o neînţelegere şi a apărut stirea pe flux că au intrat greşit. Dar procedura a fost corectă, în sensul că a fost o acţiune în baza unui ordin dat de un judecător”, a spus Vela, în fața comisiei reunite a Parlamentului, unde a primit aviz negativ pentru portofoliul Ministerului de Interne.

Mascaţii au descins, zilele trecute, la o adresă greşită în Braşov. Încurcătura a pornit de la faptul că în acea casă, pentru care magistraţii Tribunalului Braşov au emis mandate de percheziţie, a locuit în trecut unul dintre suspecţi. Acesta se mutase între timp, dar datele nu au fost actualizate.

Trei suspecţi au fost arestaţi în acest dosar, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In mod cu totul manipulatoriu domnul ministru interimar incearca sa ascunda incompetenta parchetului si politiei dupa mandatul dat de un judecator de drepturi si libertati, la randul sau, dezinformat sau mintit chiar de politistii sau procurorii care au cerut mandatul dupa o cercetare investigativa sumara deficitara sau inexistenta.
0
0
Bai ziaristilor , dar de ce nu scrieti ca individul care se crede Dumnezeu a dat ordin sa se opreasca imnul tarii, ca unii nu s-au ridicat in picioare. E atat de penibil cand el si Iohanis pun mana la inima la intonarea imnului. Multa, f. multa demagogie, nu pot ei de suferintele romanilor.
0
0
De ce sa-si ceara scuze Vela, ce a fost la initiativa lui actiunea?! Si se pare ca adresa era cea corecta, numai ca acolo nu era la momentul respectiv suspectul, le pregatise mascatilor o farsa.
10
1
Ehee.. si presa e proasta. Si replica insista. Baaa descinderea a fost unde trebuie. Aveti probleme psihice? Ce tot atata clickbait. Ziaristi de 2 bani
10
2
Coronavirusul galben nu se dezminte !
7
1
raspunderea magistratilor sa intre in vigoare , ca astia chiar dorm pe ei , cum au dormit si la proces ul meu si m-au trimis la cusca fara sa fie atenti la avocat fara sa fie atenti la ce se vorbea in sala, gunoaiele astea care mananca banul public trebuie sa plateasca cu varf si indesat pt orice greseala care o fac ei , gunoaiele astea judecatoresti .. MULTA MUIE VA DAM DEOCAMDATA ca altceva nu putem sa va facem domnilor judecatori penali
5
5
N-a fost nicio incurcatura, casa era al unui bandit penelist asociat cu un interlop cu care avea afaceri.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614