REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Marcel Vela: Unii demnitari confundă instituţia pe care o reprezintă cu propria firmă sau proprietate

Marcel Vela: Unii demnitari confundă instituţia pe care o reprezintă cu propria firmă sau proprietate

Replica API 7 decembrie 2019 | 00:00 196

Marcel Vela

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat sâmbătă, la Reşiţa, că unii demnitari confundă instituţia pe care o reprezintă cu propria firmă sau proprietate, însă aceste practici vor trebui să ia sfârşit, pentru că "s-a trecut într-o nouă etapă".

"Vreau să vă spun că s-a trecut într-o nouă etapă. Trebuie să ne comportăm normal, să avem instituţii normale, să avem relaţii normale şi să nu le mai întrepătrundem. Nu, dacă eşti politician şi ai şi firme, să participi la licitaţii. Normal că, în astfel de situaţii, legea îşi va spune cuvântul. Nu este normal ca un prefect să intervină la poliţie să nu-şi exercite prerogativele, pentru că la un moment dat se va afla. Cred că această copilărie administrativă ar trebui finalizată şi trebuie trecut într-o nouă etapă, de normalitate. Din păcate, de prea multe ori, unii demnitari confundă instituţia pe care o reprezintă cu propria firmă sau proprietate. Am vrut să dau acest mesaj aici, acasă, pentru că am spus la învestirea mea ca ministru că declar război interlopilor şi celor care trag frâna de mână şi pun piedici dezvoltării României", a afirmat Vela, prezent la ceremonia de învestire a noului prefect al judeţului Caraş-Severin.

Potrivit lui Vela, în judeţul Caraş-Severin de prea multe ori administraţia, instituţiile care aplică legea, oamenii de afaceri şi cei care se dedau la unele lucruri incorecte, ilegale şi imorale au fost "într-o veselie evidentă, într-o prietenie afişată şi într-o toleranţă care a dus la o situaţie neplăcută pentru Caraş-Severin".

"Mă refer aici la ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în Consiliul Judeţean, iar acum prin Prefectură. Am reuşit, cu ghilimelele de rigoare, să ţinem locul întâi în evenimentele naţionale, la ştiri, care nu fac cinste unui judeţ, unui consiliu judeţean, unei prefecturi sau unui inspectorat de poliţie", a precizat ministrul Afacerilor Interne.

El a mai spus că nu are niciun merit în ceea ce s-a întâmplat în Caraş-Severin în ultima săptămână, legat de dosarul permiselor de portarmă din judeţ, ceea ce înseamnă că MAI funcţiona şi că Ministerul Afacerilor Interne nu este doar ceea ce se prezenta la ştiri, cum este cazul "Caracal" sau acţiunea Jandarmeriei din 10 august 2018. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Holera galbena a inceput sa faca valuri sa puna botu prostimea votanta
2
2
Sa-i vedeti, acum, intelectualii, spaima gramaticii si limbii romane, "Escu" si "Ana". Sa - i vedeti ce osane si disertatii sustin retarzii astia. Bai, v-am trimis la scoala, dati un psihologic inainte de a vota, pentru ca, cu siguranta nu il ve-ti trece, asta asa, ca sa nu mai puneti voi toti "neromanii anticrestini", dupa care, mai vorbim. Latrailor, dejectiilor, limacsurii de tot felul
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367