REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mărcuş şi asociaţii lui vor tăia, în continuare, frunze la câini în Constanţa

Mărcuş şi asociaţii lui vor tăia, în continuare, frunze la câini în Constanţa

Replica API 18 aprilie 2020 | 00:03 5365

Primăria Constanţa a atribuit contractul privind serviciul de tăiere și toaletare a arborilor din zona periferică a orașului Constanţa, lotul II firmei de casă a administraţiei locale, şi anume SC Sport Turism SRL, deţinută de fostul consilier judeţean Ionel Mărcuş, împreună cu Marius Pandu Guriţă, şi Aurel Radu Nicoraş, cel din urmă fiind administrator.

Astfel, timp de un an, Mărcuş şi asociaţii lui vor tunde iarba Primăriei Constanţa în următoarele zone: Palazu Mare, Palas, Medeea, Cet, Viile Noi, KM 4-5, Poarta 6, zona Abator până la Gară, Peninsula între Gară CFR-Bulevardul Ferdinand, Cazino Constanţa, cartier Tomis III, sudul Constanţei delimitat de bulevardul Ferdinand, IC Brătianu, vestul Constanţei delimitat de IC Brătianu, Pod butelii-bulevardul Aurel Vlaicu; bulevardul Alexandru Lăpuşneanu-hotel Oxford şi City Mall, strada Soveja, între Pod Buteluu şi City Mall. Valoarea contractului este de1.813.745,15 fără TVA.

Abonată la banii statului

Firma abonată la banii publici a mai prins contracte şi cu Primăria Braşov, Alba Iulia sau Baia Mare.

Firma Sport Turism SRL are sediul în localitatea 23 August şi îi are ca asociaţi pe Marius Pandu Guriţă, Ioan Mărcuş, fost consilier judeţean PSD în Constanța, şi Aurel Radu Nicoraş, care este și administrator. Cifra afaceri, în 2018 a fost de 13.800.509, față de 2017, când a fost de 10.635.564. Profitul net, în 2018 a fost de 1.614.675 lei.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
afacere marca pesede mazare polaris.Se taie pomii pe banii nostri.Banii se duc la mazare,pesede,spaga la primarie,lemnil se vinde sau se da tiganilor moca ptr voturi.Noi raminem cu praful,virusii,zgomotul si mizeria de orase statiuni betonate si asfaltate. Comparati Cta cu varna si veti vedea diferenta.Mangaalia,saturn,neptun,olmp,mamaia,mizerabile,statiuni tiganesti,acum se betoneaza betonul,daca va puteti inchipui.Multumimmarhitectii melcilor spagari,ce facultate de 2lei mai e si asta care scoate aeemenea specimene?
3
0
Asa se fac banii adevarati si asa te poti imbogati repede si fara eforturi, in rest lucrand numai la si cu privat nu ai nici o sansa. Singura problema poate fi cand politicienii care ti-au dat contractul sa nu te puna sa le dai o spaga mai mare decat face, dar in astfel de administratii, cum este Constanta, totul este bine pus la punct de mult timp, valorile sunt umflate enorm asa ca toata lumea castiga, binenteles cu exceptia orasului si a contribuabililor, dar asta este alta poveste si nu intereseaza partidul!
18
0
4-5,Abator o mizerie
12
2
Poate se hotaraste dna Inna Bela sa-i trimita sa toaleteze pomii pe str. Ctin.Bratescu, intre Mihai Viteazu si Piata Grivitei. In curind se fac 3 ani de cind am sesizat si amprimit promisiuni. De ce, daca nu esti in stare sa-ti faci serviciul ,nu te retragi? Ar fi mai elegant decit sa primesti toata ziua rerosuri de la cetateni.Dl.Fagadau nu va verifica ce faceti?
7
1
Pe unde mai este Fagadau?Sta ascuns?
15
1
e ca daca ai sti cat plateste hotul fagadau taierea ierbii ai sesiza ca pe marcus al tau ar trebui sa-l vezi in fiecare saptamana !!! Nu o data pe an da-le-as muie cu cacat de hoti !!!
11
2
Mirela, nu stiu cine este Marcus si nu ma intereseaza. Cert este ca de vreo 7 ani stau pe Brizei in P6 si in fiecare an, astia vin si curata si toaleteaza zona verde din fata blocului unde locuiesc si nu numai. Si o fac bine si cu simt de raspundere. Chiar ma miram ca primaria isi face treaba. Dar iaca ca nu era ea...primaria mea. Sarbatori fericite!
9
13

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614