REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mare ATENŢIE, constănţeni! Mai mulţi indivizi urmăresc maşinile în trafic pentru a le SPARGE!

Mare ATENŢIE, constănţeni! Mai mulţi indivizi urmăresc maşinile în trafic pentru a le SPARGE!

Replica API 7 noiembrie 2015 | 21:02 510

“Nu ştiu de ce au ales maşina mea, nu aveam nimic la vedere”

“Nu ştiu de ce au ales maşina mea, nu aveam nimic la vedere”

foto: Facebook/şoferi model vs. pericole în trafic

Mare atenţie, constănţeni, la escrocheriile din trafic. De data aceasta este vorba despre un caz petrecut pe 5 noiembrie anul curent, în jurul orei 11.30, după cum a relatat un tânăr. Mai exact, se pare că mai mulţi indivizi ce se aflau într-un autoturism au urmărit o altă maşină în trafic, iar când şoferul acesteia a plecat, au început să-i forţeze portierele. Martorul a sunat la 112, la faţa locului ajungând poliţiştii.

“Pe bulevardul Aurel Vlaicu, 5 noiembrie, ora 11.30. 3 persoane, cu Volkswagen Polo de Bulgaria (B 1792 HA) au urmărit Loganul alb cu numere de Bucureşti, şi după ce acesta a fost parcat pe Aurel Vlaicu după intersecţia cu Nicolae Filimon, pe sensul Maritimo - Pod IPMC, nu au reuşit să îl spargă pentru că proprietarul a ieşit şi a mers vreo 200 metri până la un alt depozit. Acolo au oprit lângă el pe marginea drumului, au coborât 3 persoane din el, au ridicat capota prefecandu-se că este stricată şi unul dintre ei a intrat în depozit să ceară apă pentru maşină (diversiune), în timp ce ceilalţi forţau uşa din dreapta a Loganului.

Atenţie la aceşti indivizi, cu asta se ocupă!”, a scris un tânăr pe o reţea de socializare. Ulterior, martorul a sunat la Poliţie şi la faţa locului au ajuns poliţiştii. Din păcate, indivizii apucaseră să plece. S-a deschis o anchetă. “N-aveam nimic la vedere . Nu ştiu de ce au ales maşina mea. Probabilpentru că am oprit la materiale de construcţii şi credeau că am banii în maşină”, a spus bărbatul care a fost la un pas de a deveni victima escrocilor.

Totodată, menţionăm că şi alte metode de înşelăciuni în trafic sunt puse în aplicare fără nici o jenă. Printre acestea se află cele în care anumiţi şoferi cer bani pentru că li s-au stricat maşinile. Oferă un buletin, te lasă să le faci poze şi îţi promit că-ţi returnează suma. Acest lucru nu se mai întâmplă, bineînţeles. “În mall Maritimo Constanţa, am luat o mare ţeapă. Vine un bărbat la mine şi mă roagă să-l împrumut cu 200 de lei că nu mai are benzină şi trebuie să ajungă acasa (între timp cică îşi reparase maşina), la Bucureşti.

Mă uit amuzat la el, dar a devenit foarte convingător când m-a lăsat să-i fotografiez maşina, buletinul şi pe el. Mi-a dat şi numărul de telefon, cu promisiunea că-mi va înapoia banii a doua zi dimineaţă. I-am dat 150 de lei, mi se făcuse mila de el. Dar, bineînţeles că nu i-am văzut înapoi şi nici nu răspunde la telefon, aşa că... nu faceţi ca mine. Nu ştiu dacă buletinul şi numerele maşinii nu sunt false.

Eu sunt din Tulcea şi mă gândeam că mi se putea întâmpla şi mie să rămân fără bani…”, a scris Cristi P. pe Facebook, postând şi fotografiile cu persoana în cauză. De asemenea, o altă metodă, care este cunoscută în alte ţări ca “Insurance Scam” a început să fie din ce în ce mai prezentă pe străzile de la malul mării. Aici este vorba despre indivizii care se aruncă în faţa maşinilor pentru a se alege cu bani.

Liliana CHIRU

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/atentie-constanteni-cum-se-dau-tepe-la-drumul-mare-chiar-si-in-mall-201860/

http://www.replicaonline.ro/o-noua-metoda-de-escrocherie-a-ajuns-si-la-constanta-iata-ce-se-intampla-pe-bulevardul-i-c-bratianu-226257/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102