REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Marea Moschee de la Bucureşti nu se mai construieşte! Terenul oferit de statul român va fi returnat

Marea Moschee de la Bucureşti nu se mai construieşte! Terenul oferit de statul român va fi returnat

Replica API 13 iulie 2018 | 04:03 382

Muftiatul Cultului Musulman din România a anunţat că Marea Moschee de la Bucureşti nu se mai construieste, motivul fiind acela că „nu există surse de finanțare pentru pentru ridicarea acesteia”.

Muftiul Cultului Musulman din România, Iusuf Muurat, a declarat că, în condiţiile date, terenul pe care urma să se ridice moscheea va fi înapoiat statului român. Amintim că, în 2015, Guvernul României a alocat Muftiatului Cultului Musulman un teren de 11.000 metri pătraţi, unde comunitatea, cu sprijinul Guvernului Turciei, dorea construirea unui centru care să cuprindă o moschee, o bibliotecă, două săli de curs pentru şcoala de weekend a copiilor şi o cantină socială pentru nevoiaşi indiferent de religie. Proiectul a stârnit o serie de reacţii, existând şi proteste împotriva construcţiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prefer sa convietuiesc mai bine cu musulmanii asta daca as putea alege.etnie mai furacioasa mandrii pe prostia lor n-o sa vedeti.Mergeti in Turcia si veti vedea civilizatie care aici in latrina din Dobrogea nu exista din pacate.Tiganii si machedonii astia pun Constanta pe butuci.Primii fura noaptea si ultimii,legal,ziua.Cat priveste subiectul articolului consider ca mega-moscheea nu avea ce cauta in mijlocul Romaniei macar ca minim respect pentru stramosii nostrii care au luptat cu liftele pagane sute de ani.Ca acum ne place sa ne mintim cu baliverne de genul ''multi-culturalism''e altceva.
0
0
Noi,romanii, sintem o natie de hoti,talhari,cersatori si curve , spus deseori de parlamentari europeni. Sintem frati cu tziganii,casele noastre miros a cocina iar noi,a porci !
5
1
Sunt musulman constantean si sunt mandru de asta! Nu cred ca trebuie o moschee mare in Bucuresti acolo unde sunt o mana de credinciosi! Pentru cei care vorbiti urat despre musulmanii din Romania, nu sunteti decat niste mizerabili inculti si needucati. Musulmanii constanteni sunt oameni seriosi, muncitori si inteligenti care se impun in orice comunitate ar fi prin cinste, omenie, harnicie si inteligenta iar romanii onesti recunosc asta! Caracterul unui popor si maretia sau micimea lui se cunoaste dupa comportamentul indivizilor din acel popor!
3
1
Unde scrie numele punetiva numele ca sa stim si noi. Nu va mai ascundeti dupa anonym. Trolii
0
0
Amin! Amin! Amin!
2
0
Mai vad cate un prost cu parerea despre musulmani sunt tot oameni e corect,dar cate biserici ortodocse sunt in tarile musulmane si care mai sunt le dau foc si le arunca in aer.
5
2
Ca sa pocneasca colecistu-n musulmani pe acel teren faceti o biserica mare,mare iar la exterior o pista pentu ocolit in coate si genunchi,iar in dreapta bar cu pacanele pt. mine!
5
3
Intram in normalitate, pentru o tara europeana si crestina.
4
3
dar de ce nu se ridica o fabrica cu acei bani? conteaza mai mult sa ai musulmani indobitociti decat musulmani care au locuri de munca si un trai bun
3
3
Ma intreb cati constanteni au vazut orasul din minaretul moschiei Carol. Sunt 140 de trepte iar biletul costa mai putin decat o sticla de suc.
3
1
Copilul meu s-a nascut cu o malformatie... nu conteaza asta. Ce vreau sa spun este ca am cautat sprijin la cei mai ilustrii medici din tara asta si nu am gasit rezolvare. Copilul meu a fost operat la varsta de 4 luni cu succes de un medic turc, la Istanbul. Fiecare dintre noi are dreptul la propria credinta. In urma cu cca 150 de ani, Medgidia a avut primar turc si daca veti citi putina istorie, veti vedea ca acel primar s-a zbatut sa obtina bani de la Guvernul de-atunci pentru a construi o biserica ortodoxa. Prea ne-am inrait.
12
2
Capete de porc.
8
3
aproape sigur turcii nu au retras terenul dat la schimb pentru constructia unei biserici ortodoxe in istanbul,multi comercianti din fatih vorbesc romaneste si nu au probleme religioase,ca sa nu amintesc de ingroparea unor carcase de porc pe teren
2
5
Musulmanii nu au ce sa caute in Europa!!!!
7
11
Traim in armonie de sute de ani, nu lasati politica sa ne invrajbeasca,de Pasti ori Cracium profit de toate bunataturile vecinilor ghiauri,de bairamurile noastre este invers si ne doare la basca de politicieni !
12
2
ba turcule la noi in tara ridicam biserici ortodoxe cate vrem .Nu iti convine rade-o in Turcia sau Siria
12
7
artik cami icin kavga edeceksiniz, cunku Avrupada pek cok Musluman var.
2
9
suuuuuperrrrr !!! din pacate e doar un mic pas inapoi din planul de islamizare a Europei !
8
5
Le trebuiau cateva milioane de euro si cred ca noul ministru de finante, repectiv ginerele lui Erdogan, vreau Lambo nou poleit cu aur. I-a sarit din schema pe capetele de oaie din RO.
10
6
Icin cok habeler buzgibi iskembe
3
7
Pun pariu ca nu e turc. E un alogen jegos propasit pe aici
8
4
ti ai dracu de puli taiate, vreti mega moschee? mergeti la voi in tara si faceti o, ca aici aveti o gramada de turnulete in care behaiti. si asa cred ca este prea mult pentru voi!
12
14
Turcule , cate biserici ortodoxe functionale sunt in Ankara sau Istanbul? Ei construiau cea mai mare moschee. Noi o casa de rugaciune . Despre asta e vorba. Tu esti un roman musulman nu turc asta doar daca nu esti turist. Si aveti o gramada de moschei.
19
10
Cand se ridica o biserica langa alta biserica care e in vecinatatea altei biserici,din banii vostri,taceti ca niste kkti in iarba,iar cand se face o moschee pe banii altora,faceti gura,tipic romanesc. De ce nu ati facut scandal cu Mega Catedrala?va meritati soarta romanilor,ati ajuns un popor las,unde cei care va conduc va fura din fata si ce e mai grav e ca,voi nu faceti nimic,pacat. Numai bine
16
19

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218