REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Marea promisiune lansată de Ludovic Orban: pune degetul pe o rană deschisă a primarilor

Marea promisiune lansată de Ludovic Orban: pune degetul pe o rană deschisă a primarilor

Replica API 26 octombrie 2019 | 00:00 172

Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, a declarat preşedintele PNL şi premierul desemnat, Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai Partidului Naţional Liberal, care se desfăşoară sâmbătă la Sala Polivalentă din Bucureşti, scrie stiripesurse.ro

"Vă garantez câteva lucruri simple. Vremea umilinţelor la care aţi fost supuşi atunci când eraţi la Bucureşti ca să primiţi avize, semnături, aprobări, sau toate categoriile de documente inventate de birocraţia de la Bucureşti pentru a bloca proiectele locale a trecut. De acum înainte, fiecare primar liberal va avea uşa deschisă în fiecare instituţie din România, şi nu numai primarii liberali, orice administrator care vrea să construiască ceva bun pentru semenii lui.( ...) Partidul Naţional Liberal, în ciuda minciunilor gogonate pe care le susţine PSD-ul în fiecare zi, are grijă de comunităţile locale şi Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, sustenabile pe care le vor dezvolta comunităţile locale. PNL nu va mai descentraliza nicio atribuţie fără resursele necesare pentru realizarea în condiţii de eficienţă şi calitate a acestor atribuţii şi servicii", a spus Orban.

El a adăugat că deciziile care privesc viaţa comunităţilor locale şi activitatea autorităţilor locale trebuie luate numai în consultare şi după dezbatere cu reprezentanţii autorităţilor locale, "pentru că cel mai bine cunosc situaţia de la firul ierbii primarii, oamenii care se află în contact cu fiecare cetăţean".

Liderul PNL a mai afirmat că vrea ca primarii liberali să câştige alegerile "la o diferenţă la care nu se aşteaptă nimeni".

"Nu vreau doar să câştigăm alegerile prezidenţiale, vreau să le câştigăm cu un scor zdrobitor, vreau ca în fiecare localitate cu primari liberali, primarii să câştige alegerile la o diferenţă la care nu se aşteaptă nimeni. Vreau ca în fiecare localitate în care nu avem primari liberali să le spunem cetăţenilor din comunităţile locale că au şansa de a trăi mai bine, că au ocazia de a trăi ca în Cluj, ca în Oradea, ca în Timişoara, ca în toate localităţile cu performante în administraţia locală care au fost ridicate de primarii liberali. Cu o singură condiţie - să voteze la alegerile prezidenţiale Klaus Iohannis, garanţia dezvoltării României", a mai spus Ludovic Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu cine, la Capitala nu se stie ca in teritoriu nu se vrea, ca interesele personal si incompetent a primeaza????
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614