REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Marea SCHIMBARE la FAȚĂ a PIEȚEI TOMIS III. VIDEO

Marea SCHIMBARE la FAȚĂ a PIEȚEI TOMIS III. VIDEO

Replica API 21 ianuarie 2022 | 22:17 2639

Piața Agroalimentară Tomis III urmează să fie schimbată la față. Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a solicitat de la Primăria municipiului un certificat de urbanism pentru Piața Agroalimentară Tomis III. Contactat pentru un punct de vedere, directorul RAEDPP, Teo Hira, a declarat că astfel de documente au fost solicitate pentru toate piețele aflate în administrarea regiei cu scopul comandării unui studiu de oportunitate care să cuprindă modalitatea de management și de administrare e piețelor.

Piața Agroalimentară Tomis III va intra într-un amplu process de modernizare. Drept dovadă stau documentațiile solicitate de Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța. Conform declarațiilor oferite de directorul RAEDPP, Teo Hira, piața nu se va desființa, la fel cum nici celelalte aflate în administrarea regiei nu vor dispărea. Toate documentele solicitate de la Primăria Constanța vin în sprijinul comandării unui studiu de oportunitate care o să cuprindă modalitatea de management și de administrare a piețelor. Teo Hira

Teo Hira: Piața nu se va desființa!

,,Este un proces pentru toate piețele aflate în administrarea RAEDPP. Pentru toate cerem certificate de urbanism să vedem ce documentație este necesară. În funcție de ce documente avem o să comandăm un studiu de oportunitate care o să cuprindă modalitatea de management și de administrare a piețelor. Am cerut acum aceste documente pentru este gata și consultarea publică de la Bazarul Ștefăniță Vodă, iar când comandăm studiul să fie același pentru toate. Să nu dăm banii pe mai multe studii de oportunitate.

În ceea ce privește certificatul emis, vreau să asigur că va rămâne piață. Niciuna nu își va schimba destinația, dar noi cerem hârtii pentru a vedea ce putem face acolo.”, a declarat Teo Hira, pentru Replica de Constanța.

Ce reprezintă studiul de oportunitate?

Studiul de oportunitate reprezintă un prim pas în realizarea unui proiect de investiții, constând în identificarea și analiza oportunităților de investiții într-o anumită industrie, zonă geografică sau a unei afaceri într-un anumit domeniu. Studiul de oportunitate va scoate în evidență oportunitățile existente într-un anumit domeniu sau pe o anumită piață, pe baza unor estimări și analize comparabile. După analiza oportunității unui proiect și analiza tuturor alternativelor la soluțiile înglobate în cadrul proiectului de investiții se va trece la o analiză detaliată a investiției cu ajutorul studiului de fezabilitate.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine kkt a narat video-ul? Un copil de gradinita?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218