REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Marea şi-a luat, din nou, tributul. Un bărbat a murit înecat, la Mangalia. Alte două persoane au fost salvate!

Marea şi-a luat, din nou, tributul. Un bărbat a murit înecat, la Mangalia. Alte două persoane au fost salvate!

Replica API 29 august 2018 | 00:00 234

Marea Neagră continuă să-și ia tributul! Un turist din București și-a pierdut viața marți, 28 august a.c., după ce a intrat în apă și n-a mai reușit să iasă singur, în dreptul plajei Belvedere. Acesta a fost scos de către salvamari, inconștient. La fața locului s-a deplasat și elicopter SMURD. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, resuscitându-l minute în șir, turistul a pierdut lupta cu viața. Bărbatul avea 46 de ani.

De precizat faptul că tot marți, alte două persoane au avut nevoie de intervenția medicilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, aceștia din urmă fiind solicitați să intervină, în jurul orei 11.50, pentru salvarea unei persoane în pericol de înec, în zona plajei Roxy din staţiunea Eforie Nord. Conform informaţiilor ISU Constanţa, persoana a fost scoasă din apele mării de către salvamari. Medicii ISU Constanţa au intervenit cu o şenilată aparţinând Eforie Nord pentru acordarea îngrijirilor medicale. Tot marţi, 28 august a.c., în jurul orei 13,.00, o femeie în vârstă de 70 de ani a fost scoasă în ultimul moment de salvamari şi adusă la mal. Aceasta era la un pas de înec în apele Mării Negre, la Eforie Nord, în zona Belona de data aceasta. Medicii ISU Constanţa au intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale. Din fericire, aceasta se află în stare conştientă. Reamintim că de la începutul sezonului estival şi până acum 26 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma înecului în mare.

Mirela PASCAL, Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar sa aplicat taxa pe prostie !
0
0
In alte state salvamarii fac parte din politia locala si au posibilitatea de a aplica amenzi usturatoare celor care nu respecta regulile pe plaja sau in apa, la noi se cumpara tomografe pt copaci si se dau bani publici pt catedrala neamului...
2
0
Ieri eram pe plaja in vama cand s.a mai racit unul si nu e declarat nicaieri. Stiti de ce se ineaca asa multi oameni pe litoral? Pt ca se fwte popa cu popa in cwr maica
4
2
S-au strans toti taranii sa vada mortu'
3
0
Asta arata nivelul de educatie al romanilor. In vara anului 2018 intr-o tara europeana in doua luni de sezon au murit 26 de persoane. Dar dac avem un sezon de 12 luni ? Ne vom subtia rau de tot . Asa se intampla si cu accidentele auto.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218