REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Margherita de la Clejani s-a îmbolnăvit la Asia Express. A părăsit emisiunea alături de Iuliana Luciu

Margherita de la Clejani s-a îmbolnăvit la Asia Express. A părăsit emisiunea alături de Iuliana Luciu

Replica API 26 februarie 2019 | 00:00 347

Margherita de la Clejani, Iuliana Luciu

Asia Express se dovedește a fi "o nucă prea tare" pentru unii concurenți. Margherita de la Clejani a ajuns la spital cu o infecție la rinichi. Chiar dacă și acasă avea această problemă, în Sri Lanka s-a agravat: a stat în ploaie, în frig și vânt, iar asta i-a pus capac.

Emisiunea de duminică, 24 februarie, a început cum nu se poate mai prost, căci Gina a anunțat că Marga nu este deloc bine: "N-a jucat deloc teatru. Este în spital. Are o infecție la rinichi, cu care se pare că a venit de acasă, dar s-a agravat aici. E mai bine pentru ea să plece acasă, căci ar însemna să facă transfuzie aici și ar fi mai bine să facă asta acasă, unde să fie alături de cei dragi".

Chiar dacă Iuliana Luciu era foarte motivată să continue competiția și să demonstreze că poate face față reality show-ului, a fost nevoită să se întoarcă acasă alături de colega ei de echipă, Margherita.

Cele două fete mai primseră o șansă în plus. Ele au fost primele eliminate, conform regulilor emisiunii, dar s-au întors după ce au luat locul Biancăi Drăgușanu și al surorii acesteia, Oana.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ne o mai aratati pe Margherita pe ecaran - inchid televizorul ! Nu aveti simtul masurii ? Vreti sa acceptam toate subspeciile ca pe niste vedete ?.....
5
1
Cine o promoveaza pe Margherita, chioampa asta needucata? Este o tiganca botoxata, siliconata, proasta si needucata. In ca hal arata, ce figuri! Ce urata si la vorba si la port!?
8
1
Pasare autohtona nu s a adapat mediului.Poate se adapteaza pe intro la albumul solo CHELOO sindormul tourette
4
0
daca nu s a adaptat in jungla duceti o la zoooo
9
0
doamne in ce hal arata si ce urata s a facut !!!!!
9
0
Daca aveti alergie la munca pe banda!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102