REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Margherita de la Clejani, sub influența drogurilor la volan. Fata lui Ioniță a provocat un accident în Capitală

Margherita de la Clejani, sub influența drogurilor la volan. Fata lui Ioniță a provocat un accident în Capitală

Replica API 25 mai 2020 | 21:34 1754

Probleme în familia Clejanilor. Margherita, fiica celebrilor artiști Viorica și Ioniță de la Clejani, a fost implicată într-un accident accident rutier, pe 23 mai, în București. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit-o pe Margherita într-o stare de alertă, provocată, se pare, de consumul de droguri. Solista a fost testată cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, scrie click.ro.

Margherita de la Clejani,

foto: Click

"Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circula pe bd. Gheorghe Șincai dinspre bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-a determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice", a informat brigada rutieră din Capitală.

Cancan.ro scrie că protagonista respectivului accident este nimeni alta decât Margherita de la Clejani, aflată la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque, pe care părinții i l-au cumpărat în 2015, cu 45.000 de euro, după cum Click! a scris la momentul respectiv.

Comportamentul bizar avut de vedetă i-au determinat pe polițiști să o testeze la fața locului, apoi să o conducă spre Institutul de Medicină Legală și pentru recoltarea probelor biologice. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele artistei, pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

Fulgy de la Clejani

Foto Arhivă personală

Fratele Margheritei, Fulgy, s-a afișat într-o stare bizară în platoul unei emisiuni

Și fratele mai mic al Margheritei a consumat dorguri în trecut. Invitat în platoul emisiunii "Răi da' Buni" la începutul acestului an, el a oferit un interviu incoerent și o serie de declarații surprinzătoare.

Aflat în incapacitatea de a-și susține ideile, Fulgy a trecut de la un subiect la altul, iar realizatorul emisunii, Mihai Morar, a încerca în zadar să obțină un răspuns clar. Ulterior, imaginile care nu îi făceau deloc cinste lui Fulgy au fost șterse din mediul online.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auziti oameni buni cand au luat o la intrebari gsborii asta Vedeta MARGHERITA a declarat ca ,,se afla in masina cu TREI DRAGON !!!" Drogata
1
0
mari vedete si astia ca si influentarii urmati de mase de tembeli, mai prosti decat cei care sa tarasc la moaste.
3
0
poti sa.l speli mai mult de.un an,va ramine tot tigan!
6
0
neinteresant
4
0
oare ce a mai inghitit oana roman ???
5
0
ei prezinta fruntea societatatii? sau datorita faptului ca romanii ii apreciaza acestia sunt scosi in fruntea societatii ............ astia sunt romanii, apreciaza ce considera ca este de apreciat, daca n-ar fi apreciati acesti lautari n-ar mai iesi ca paduchele in frunte. Cand o sa incepeti sa apreciati adevaratele valori si cand o sa-i dezapreciati pe astia atunci astia nu or sa se mai sparga-n figuri colo si colo, or sa stea in groapa lor mizera.
9
2
niste ciori obosite cu aere de mari vedete
14
0
Uite cine a ajuns sa se prezinte in fruntea societatii. Niste lepadaturi.
19
0
Cei care ajung sa se drogheze sunt victime a celor care vand droguri si a politistilor corupti care inchid ochi . Oricand putem sa avem in famile sau printre cunoscuti victime ale traficantilor de droguri . Pana nu suntem atinsi , nu intelegem si judecam gresit .
6
4
TOTI DROGATI AU AJUNS VEDETE.LA PUSCARIE CU EI
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218