REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Maria Ciuciuleaca de la Partidul Poporului, implicata intr-un furt la o casa de amanet

Maria Ciuciuleaca de la Partidul Poporului, implicata intr-un furt la o casa de amanet

Replica API 11 decembrie 2010 | 00:00 426

Senzational...ca nici nu stiti ce pierdeti la Constanta!

Senzational...ca nici nu stiti ce pierdeti la Constanta!

Partidului Poporului îşi inaugurează sâmbătă filiala de la Constanţa, în prezenţa lui Dan Diaconescu. Acesta a declarat că filiala va fi condusă de "o doamnă Maria" şi a mai spus că nu poate oferi mai multe detalii. Nu-i nici o problemă, le-am găsit şi le oferim noi: Maria Ciuciuleaca, tot o doamnă blondă, dar nu cea despre care specula toată lumea. La o primă vedere, se pare că noul preşedinte al Partidului Poporului din Constanţa nu este o necunoscută.

Umblă vorba, prin târg şi presă, că o anume Mariana Ciuciuleaca, zisă Maria, făcea parte, în 2007, din grupul a nouă alte doamne care urmau să fie judecate pentru delapidare şi fals intelectual, după ce îl cam trăseseră în piept pe angajatorul lor, patronul unei case de amanet, cu mai multe puncte de lucru, din Constanţa. Cele nouă, împotriva cărora fusese începută urmărirea penală, erau Mariana Ciuciuleaca - administrator la SC "Joe Bonano" SRL din Constanţa, Veronica Abdulea, Silvica Nicoleta Scânteie, Ana Maria Marin, Ionela Tanase, Corina Viconschi, Georgiana Fulga, Raluca Elena Smadu şi Adriana Silaghi. Ciciuleaca fusese numită administrator cu puteri depline de către patronul caselor de amanet, care, cu acest prilej îi dăduse şi drept de semnătură pe conturile bancare, precum şi dreptul de a lucra cu încasările şi bunurile firmei. În anul 2004, patronul a observat, cu totul întâmplător, că registrele contabile sunt măsluite. În urma anchetei, poliţiştii au descoperit că, pentru a fura din banii casei de amanet, administratorul a fost ajutat de celelalte salariate. Patronul s-a plâns că femeia pe care o investise cu încrederea sa lua şi obiecte lăsate gaj, bijuterii din aur, telefoane sau obiecte electrocasnice, pe care nu le mai restituia, iar în unele cazuri a subtilizat aurul înlocuindu-l cu tablă. Mai mult decât atât, Mariana Ciuciuleaca ţinea şi o evidenţă cu banii delapidaţi, însemnând falsurile ca să le ţină minte. Valoarea prejudiciului a fost estimată atunci, la 3,4 miliarde lei, suma ce a fost imputată fostelor salariate. În prezent, Mariana Ciuciuleaca deţine o firmă de recuperări creanţe, "SC Maria Recuperări Creanţe SRL". Oare ştie Diaconescu ce doamnă a pus în fruntea filialei Partidului Poporului Constanţa? O fi fost vreodată invitată în direct la OTV pentru a se scuza de acuzaţiile aduse? Nu de alta, dar chiar el susţinea că nu vrea lideri de la alte partide, deoarece pe aceştia trebuie să-i bage la închisoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614