REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Maria Stavrositu s-ar căţăra şi pe PSD!

Maria Stavrositu s-ar căţăra şi pe PSD!

Replica API 20 iunie 2014 | 00:00 1249

Să vezi şi să nu crezi:

Să vezi şi să nu crezi:

Trepăduşii politicii locale vorbesc de o nouă "achiziţie" a PSD Constanţa. Expediată "în şuturi" de pe la mai toate partidele din care a făcut parte sau cu care a colaborat, perdantul de serviciu al politicii constănţene şi exemplul demn de "aşa nu" la ultimele alegeri pentru Parlamentul European, fostul deputat, Maria Stavrositu, ar putea avea noi planuri. Înscrisă la sfârşitul anului trecut la Iniţiativa România Liberală, filieră care a propulsat-o la conducerea PNŢCD Constanţa, Stavrositu mai avea puţin şi făcea cancer la urechi la câte telefoane a dat pe la diverşi politicieni să adere la "noul proiect politic". Cum de "noul proiect politic" s-a ales tot respectul, pe 25 mai, PNŢCD "reuşind" un scor de 0,89% la nivel naţional, Stavrositu se ia de cap.

Pentru că nu a ştiut niciodată să piardă, dar nici să lupte corect, fostul deputat îşi reconsideră priorităţile. Cu prăvăliile închise la orice înseamnă PNŢCD, PDL, PNL, PP-DD şi oricare alt P pe partea dreaptă, Stavrositu nu are multe variante. În contextul în care, de obicei, ţinteşte numai sus, sursele noastre vorbesc de cafelele cu care Stavrositu se întreţine cu diverşi membri marcanţi ai formaţiunii locale a PSD. Rând pe rând, contactaţi de "Replica" de Constanţa, PSD-iştii au oferit explicaţii variate, însă, în principiu, răspunsul acestora ar fi un "nu" de proporţii, care ar putea fi sinonim cu încheierea carierei politice a Mariei Stavrositu. Printre aceştia, se numără deputatul Radu Babuş, care vede pentru Stavrositu doar rămânerea la stadiul de cafele. "De la vorbă, până la faptă, mai e ceva. Eu nu am auzit de intenţia de a intra în partid. Iar, câte se discută la o cafea... până se face ceva, durează ceva. Unele discuţii rămân doar, aşa, la discuţie la cafea. Nu este o discuţie care să se fi vehiculat în partid, iar cât despre discuţiile personale pe care poate să le aibă fiecare, fiecare este liber să spună ce doreşte", a declarat Babuş. Mai tolerant a fost colegul său, deputatul Mircea Dobre, care îi apreciază într-o oarecare măsură trecutul, însă se va supune la vot o eventuală intenţie a lui Stavrositu de a intra (şi) în PSD. "Bineînţeles, orice chestiune de genul acesta se ia în cadrul Delegaţiei Permanente. Eu nu pot să zic dacă aş primi-o sau nu. Eu sunt vicepreşedintele organizaţiei municipale a PSD Constanţa şi se supune la vot orice decizie de genul acesta, dacă e o personalitate, pentru că, în sfârşit, dânsa până la urmă a avut un mandat de deputat. Toate deciziile acestea se iau în cadrul conducerii, cum este şi normal. Dacă votul este majoritar, trece, normal, va fi primită şi dacă nu, nu. Deci, nu este dacă aş vrea eu sau nu. În primul rând, nu este nici o cerere oficială din partea dânsei, deci e prematur să discutăm. Toate deciziile acestea se iau în cadrul conducerii. Este şi una judeţeană şi una municipală. Dar, chiar nu am auzit de o astfel de intenţie, dacă auzeam recunoşteam că nu am nici o problemă să recunosc", a precizat Dobre. Tăios, senatorul Alexandru Mazăre nici măcar de votul în cadrul partidului nu vrea să audă. De fapt, Mazăre nu vrea să audă de Stavrositu deloc. "Nu şi nici nu cred că e cazul, din punctul nostru de vedere. Nu o dorim, normal că nu!", a declarat Mazăre, pentru "Replica".

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218