REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mariah Carey: „Soțul a vrut să mă taie, sora să mă vândă”

Mariah Carey: „Soțul a vrut să mă taie, sora să mă vândă”

Replica API 30 septembrie 2020 | 21:02 1315

”Soțul a vrut să mă taie, sora să mă vândă”, a dezvăluit celebra cântăreață Mariah Carey, de 50 de ani, într-o carte autobiografică. Informații din volum au fost date publicității în exclusivitate de ziarul britanic ”The Sun”, citat de click.ro.

Mariah Carey

”Soțul a vrut să mă taie, sora să mă vândă”, acuză Mariah Carey, una dintre cele mai faimoase artiste din toate timpurile, cu o avere de o jumătate de miliard de dolari, care a avut viață de iad. În cartea autobiografică, lansată marți, cântăreața Mariah Carey povestește cum sora ei, Alison, azi de 57 ani, a încercat s-o vândă unui proxenet. S-a întâmplat când Mariah avea doar 12 ani, iar Alison voia s-o pună să se prostitueze, dându-i droguri. Fratele lor, Morgan, azi de 60 de ani, a aruncat-o pe Mariah în perete atât de tare, încât a crezut că a murit, pe când ea avea doar 6 ani. Tot el i-a cerut surorii celebre bani ca să-l oprească pe tatăl lor vitreg să facă dezvăluiri din familie, care îi puteau ruina cariera. Morgan a fost plătit de o femeie să-i ucidă soțul, pentru 30.000 de dolari, dar nu a făcut-o. Mariah zice că a fost ca un bancomat pentru el și Alison, dându-le mereu bani. Lipsa de somn din cauza filmărilor care aveau loc până la 3.00 dimineața și teroarea trăită în familie au dus-o la tulburări psihice.

Primul soț a amenințat-o cu cuțitul

Primul soț, Tommy Mottola, azi de 71 de ani, i-a pus cuțitul la obraz, amenințând că o taie, fiindcă se îndrăgostise de jucătorul de baseball Derek Jeter (46 de ani). Mottola o ținea prizonieră în casa lui de 30 de milioane de dolari, păzită de gărzi de corp, pândindu-i fiecare mișcare cu camere de supraveghere. Mariah a supranumit casa aceea ”Sing Sing”, după denumirea unei cunoscute pușcării din New York. Într-o declarație privitoare la dezvăluiri, Tommy Mottola, care actualmente este căsătorit cu cântăreața și actrița Thalia (49 de ani), a spus: ”Am întânit-o pe Mariah în urmă cu 32 de ani și am reușit împreună să lansăm hituri după hituri, am vândut peste 200 de milioane de albume, depășind toate recordurile mondiale”.

Mariah spune că legendarul cântăreț Prince a fost cavalerul care a salvat-o și i-a dat speranță, când se simțea abandonată de toată lumea. El i-a dat o Biblie pe care o mai are și acum. Artista îl numește pe Prince, care a decedat în 2016, la 57 de ani, ”fratele înger”.

În carte, Mariah povestește și de sarcina pe care a pierdut-o în timp ce era căsătorită cu al doilea soț, Nick Cannon (39 de ani). A ținut apoi o dietă sănătoasă și a rămas însărcinată cu gemenii pe care îi are în prezent, Monroe și Moroccan, care au 9 ani. Mariah Carey a fost măritată cu Tommy Mottola între 1993-1998. Iar între 2008 și 2016 a fost căsătorită cu Nick Cannon. ”Soțul a vrut să mă taie, sora să mă vândă”, a dezvăluit celebra cântăreață Mariah Carey în cartea autobiografică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218