REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Mariah Carey: „Sunt un bancomat cu perucă”. Solista de 50 de ani s-a săturat de lăcomia familiei

Mariah Carey: „Sunt un bancomat cu perucă”. Solista de 50 de ani s-a săturat de lăcomia familiei

Replica API 26 septembrie 2020 | 00:00 1755

Mariah Carey a răbufnit zilele trecute în timpul unui interviu acordat lui Oprah Winfrey. Solista de 50 de ani s-a săturat de lăcomia familiei și a declarat în direct că familia ei o percepe ca fiind ”un bancomat cu perucă”. Mariah are o avere de 520 de milioane de dolari, dar în ultimii ani frații ei au făcut-o de râs declarând public că nu îi susține financiar.

Mariah Carey

Mariah Carey a declarat public în timpul unei emisiuni: “Sunt un bancomat cu perucă”. Mariah Carey se simte trădată de cei dragi și nu vrea să mai audă de familie. ”Când aveam 12 ani, sora mea Allison m-a drogat cu Valium, mi-a dat un vârf de unghie de cocaină și a încercat să mă vândă peștelui ei care urma să mă scoată la produs. Mama a profitat cât a putut de pe urma mea după ce am început să câștig bani din muzică și fratele meu Morgan a văzut în mine o vacă de muls care trebuia să îl întrețină în puf”, a povestit cântăreața care are în prezent o avere de 520 de milioane de dolari. Reacția lui Mariah a venit în contextul în care Oprah a întrebat-o ce părere are despre biografiile ei scrise de sora și respectiv fratele ei, pentru care cei doi au primit mulți bani din partea editurilor, scrie click.ro.

Mariah Carey: „Sunt înconjurată de profitori”

Mariah Carey se simte mai singură ca niciodată după ce a descoperit că mulți prieteni și mai ales familia văd în ea ”doar un bancomat cu perucă”. Cântăreața de 50 de ani a recunoscut că trece printr-o depresie majoră de câțiva ani și că ”e înconjurată de profitori care se bucură de pe urma succesului ei doar atunci când se văd cu bani în buzunar”. Mariah a avut o relație tensionată cu mama ei Patricia, care i-a cerut libertatea de a ”scoate bani din contul ei fără să îi mai ceară voie”. În privința fraților, Allison și Morgan, Mariah a zis: ”Mă umilesc în presă de peste 20 de ani de zile. E ca un șantaj, mă sună înainte și îmi spun să le dau bani altfel se văd nevoiți să declare lucruri urâte despre mine în presă. Nu le dau bani și așa tabloidele ajung să scrie multe mizerii debitate chiar de familia mea”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920