REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Marian Godină, poliţist:

Marian Godină, poliţist:

Replica API 14 noiembrie 2017 | 00:00 611

„Înainte de a-i lua apărarea prin comentarii unei persoane "hăituite" de DNA, uită-te la ce casă are. Uită-te la ce mașini are. Vezi pe unde se plimbă prin vacanțe. Gândește-te apoi că omul ăla a fost bugetar toată viața. Pune-i cel mai generos salariu care se poate câștiga anual ca bugetar și înmulțește-l cu anii de când lucrează la stat. I-ar fi ajuns banii pentru căsoaia aia? Pentru vacanțe luxoase? Pentru mașini d-ălea? Îți dă cu virgulă?”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu pot sa nu fiu mirat cand aud comentarii "PSD-tii sunt nesimtiti" - Mai oameni buni noi i-am ales si i-am ales cu o larga majoritate. Cei care nu au fost la vot la fel stiau f.bine ca de fapt voteaza PSD-ul, in concluzie toate lumea stia cine sunt si ce vor face, pai atunci de ce ne mai plangem acum???
7
0
comentariul lui godina e foarte bun si la obiect,treaba e ca godina e atata de obosit incat vine de la "munca"exact ca liderul lor sindical.stiti cati bani ia liderul lor Coarna cumulat lunar?15000 de lei usor de tot.adica aproape 4000 de euro.amandoi au timp de emisiuni,f-book,scriu carti si Coarna s-a pensionat"pe caz de boala",godina,tu cand te pensionezi?asa ca mai usor cu iesitul asta in evidenta,cand vii dintr-un sistem de bugetari favorizati .
5
5
psd-istii ,simtindu-se cu musca pe caciula,au sarit la beregata celui care a avut un comentariu de bun simt,pe deplin adevarat,nefacand referire la niciun partid ci la intreaga clasa politica si la asa zisi oameni de afaceri. Berbecul psd-ist,s-a repezit ca muta la ...stiti voi ce,fara macar sa inteleaga ceva din articol.
7
10
Individul asta imi starneste o greata cumplita. Acum cateva luni isi facuse public salariul. Se plangea ca, dupa 11 ani de ... scris pe fb, are 3300 lei pe luna. Tatal meu are 2700 lei pe luna dupa 40 de ani de profesorat, dupa ce si-a luat toate examenele posibile si va iesi la pensie la 65 de ani. In schimb, semidoctul asta are timp sa posteze pe fb, iar foarte curand va fi pensionar, unul cu pensie speciala...Cata nesimtire!
12
7
Si tu GODINA esti un cacat de de om
13
8
"Analisti" si "specialisti" avem fara numar : Chirila , godina samd ,specialistii lui peste .... vezi-ti de meseria ta ...lasa comentatul pe fb
13
5
@ joe, si alti pesedisti. nu vad unde godina a numit pe cel urmarit de DNA ca fiind PSD-ist. poate voi va simtiti asa. si mai cred ca se aplica la toata lumea indiferent de culoarea politica.
5
9
excelent comentariul si mai ales comparatia cu partea saraca si figura cu musamaua taiata. curajos comentariul! de urmarit feedbackul de la doamna dan
5
7
insusi godina e un exemplu de muncitor spre deosebire de mine care n-am timp de fbuk,godina e foarte,foarte ocupat si obosit dupa o zi de munca.pe cand iesi la pensie godina?aia speciala,la maxim 45 de ani varsta nu ani de munca.hai ca eu mai am pana la 70.
10
6
pai daca este sa ne luam dupa godina de ce nu spunem si de casele lui iohannis si ale altora din opozitie care nimeni nu-i deranjeaza deloc daca vrem sa fie dreptate sa fie la toata lumea la fel nu-i corect
18
8
ai dreptate, m-am uitat si la videanu si la alti pdl-isti dar culmea nu am de ce sa le iau apararea pentru ca DNA nu-i vede au fost probabil cinstiti nu-i asa?
19
2
Un comentariu de bun simt. Insa pesedistii au dovedit ca nu au bunul simt la ei.
21
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218