REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Marian Godină, pus pe șotii: „Deşi nu mai lucrez la rutieră, o să mă apuc de împărţit din nou amenzi!”

Marian Godină, pus pe șotii: „Deşi nu mai lucrez la rutieră, o să mă apuc de împărţit din nou amenzi!”

Replica API 31 decembrie 2017 | 01:59 690

Poliţistul Marian Godină a publicat pe pagina sa de Facebook invitaţiile la nuntă, la care naş va fi Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.

Mesajul pentru fanii săi este: „Iubita mea mi-a spus că îşi doreşte nişte invitaţii de nuntă originale. Au ieşit cam aşa. Şi uite cum, deşi nu mai lucrez la rutieră, o să mă apuc de împărţit din nou amenzi”.

Invitaţia la nuntă se numeşte „Proces verbal”, are două cătuşe în loc de verighete, iar în text se stipulează că părinţii şi naşii au constatat că tinerii au săvârşit următoarele: „Cunoscându-se în împrejurări necunoscute, dar favorabile, s-au îndrăgostit iremediabil şi au devenit inseparabili. Fapta este prevăzută de art. 259 din Codul Civil şi este sancţionată cu obligarea de a trăi împreună pentru tot restul vieţii”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Godina este cel mai bun militiano-politist din Republica Independenta si Democrata Rro-Mania.
1
0
Nici piticul nu vi l dau sa mi l sugeti
1
1
Un labagiu de mitian prost care face politia romana de ras trebuie dat afara de urgenta analfabetul asta
4
1
Asta e tablagiul care si-a facut vacanta de vara in afara tarii, si acolo a luat amenda pt depasirea vitezei ? Ma intreb si acum cu ce bani a fost. O fi fost cu banii de la spagile date de catre soferi? Aaaa, da! Si cu banii de pe cartea lui, cumparata de catre cei care, cand sunt opriti, se ploconesc: "Sa traiti sefu' ". Prostilor care va ploconiti, militienii impart lumea in doua: ei, si civilii, adica prostavanii in acceptiunea lor.
6
1
Mermeleala de ta,majur!
3
2
Esti un avorton tablagiu care te dai buricul pamantului...nici hartia igenica de la fund nu ti o dau sa o papi.
8
4
Iata cum face presa dintr-un Garcea oarecare, o celebritate. Asta se cheama manelizarea presei...
11
3
de talia lui Berbeceanu a acceptat sa devina nasul acestui circar.inseamneaza ca are si alte calitati in afara de-a se vaita pe fbuk cat de greu e la politie si ce salariu mic are in raport cu munca prestata.Asta e un fel de Gigi Becali al politiei,vinde ziarul,se face "audienta"pe seama lui,indiferent de prostiile postate;fiecare deja cand aude de Godina e curios ce-a mai scris-debitat de sub cascheta mascariciul asta platit din bani publici,care va avea pensie speciala la maxim 48 de ani.
8
3
De ce este mediatizat acest Godin? Ce calitati speciale are acest individ? Tot ceea ce face este in interesul sau, Foarte mare parte a populatiei nu gusta elucubratiile acestuia, Oare de ce tolereaza Ministerul de Interne asa zise le postari ale individului?
13
7
De circari avem nevoie! Pacat ca asta, cu nas cu tot , au purtat si poarta uniforma politiei romane!
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369