REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Marian IORDACHE va fi ÎNMORMÂNTAT marţi!

Marian IORDACHE va fi ÎNMORMÂNTAT marţi!

Replica API 14 septembrie 2020 | 15:41 3228

Vestea mutării fulgerătoare din această viață a lui Marian Iordache a copleșit cu surprindere și mâhnire pe clericii, monahii și credincioșii care l-au cunoscut, din Arhiepiscopia Tomisului.

Marian Iordache

"Având viața împodobită cu ales nume, al Maicii Domnului, a demonstrat că este un vrednic fiu al acesteia, urmându-i cu credința și cu fapta. A fost membru al Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Tomisului și apropiat credincios al Bisericii, atât pe linie instituțională, în calitățile oficiale pe care le-a deținut, cât și pe linie personală, fiind un suflet cald și empatic atât față de comunitatea pe care a condus-o și reprezentat-o cu demnitate și onoare, cât și față de aproapele. A fost o personalitate a municipiului Medgidia și a județului Constanța și un model de umanitate și rafinament. Oricine l-a cunoscut vedea pe chipul său un zâmbet plin de harismă, cu care te cucerea. Omenia cu care te întâmpina era un ospăț duhovnicesc, care îți dădea nădejde, pace și optimism. Deși a plecat brusc și dureros dintre noi, tuturor ne-a lăsat în suflet amintirea unui om blând, generos și implicat, dar și un dor nestins de a-l revedea. Îl vom purta permanent în rugăciunile noastre, atât din dragostea ce i-o datorăm, cât și ca recunoștință pentru că ne-a purtat cu drag în inima lui. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească întru Împărăția Sa Cerească, așezându-l în ceata drepților și a iubitorilor de oameni. Condoleanțe familiei și apropiaților, greu încercați în aceste clipe. Veșnica lui pomenire!", a spus IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Slujba de înhumare va fi oficiată de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, marţi, 15. 09. 2020, la biserica „Sf. Petru și Pavel” din Medgidia (catedrala orașului). De la ora 8:00 ierarhul nostru va săvârși Sf. Liturghie, iar de la ora 11:00 slujba propriu-zisă de înhumare.

Marian Iordache a decedat duminică, 13 septembrie, la domiciliu, după ce s-a înecat cu pepene. Acesta a fost primarul Medgidiei, dar şi consilier judeţean.

Citeşte DETALII AICI: A MURIT fostul primar din Medgidia, CONSILIERUL JUDEȚEAN Marian Iordache

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saracul om a murit. Nu s a mutat
2
1
Manca haplind pana si mancarea, flamanzeala intruchipata, parac n-a vazut mancare in viata lui. Hamesit pana la moarte. Asta va asteapta pe toti politicienii hoti, furati mai rau ca tiganii
6
2
PTR.TOTI TAMPITII SA-I SUGETI PULA LUI IORDACHE PANA I SE SCOALA
1
6
Primarul ,Negoita nu mai este galben ,e negru de suparare , i-a disparul sfatuitorul ,de rele nu de bune , defunctul avea ultimul cuvant ,decizia finala ii apartinea in totalitate acum a ramas singur....singur poate il mai consoleaza pe Negoita cateodata in prostie marele ALECU . omul lui de curte ,de sters la partile dorsale. .....
7
5
ips teodosie pe cind scapi lumea asta de o javra ca tine......sper cit mai repede sa te cheme prietenul tau la el
7
4
politicienii, mentorul primarului de cernavoda pe care la educat, sustinut si scos din multe , si nenumarate ...belele, dar nu deliberat!Dumnezeu sa l ierte!
3
2
ura...ura...ura...am mai scapat de unul.care si-a permis sa sape groapa altuia...si...surpriza de proportii...a cazut ca prostul in ea.. te-ai grabit draga...CIORDACHE...
6
12
DOMNUL SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA-N PACE ! CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE CARE A PIERDUT UN OM MINUNAT !
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218