REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Marian-Jean Marinescu: PNL este singurul partid care are un program politic pentru alegerile europalamentare; ce spune despre spitalele regionale

Marian-Jean Marinescu: PNL este singurul partid care are un program politic pentru alegerile europalamentare; ce spune despre spitalele regionale

Replica API 16 mai 2019 | 22:44 437

Prezent la Constanţa pentru a susţine o conferinţă de presă miercuri, 15 mai a.c., ce a avut ca temă alegerile europarlamentare, eurodeputatul Marian-Jean Marinescu a vorbit despre programul PNL pentru P.E., spunând că este singurul partid politic ce are un program puternic.

"Pentru alegerile Europarlamentare, Partidul Naţional Liberal este singurul partid care are un program politic pentru alegerile din 26 mai pentru că, cuprinde excat ceea ce vrem să facem, vă spun câteva lucruri pe care vrem să le facem foarte repede. Pentru infrastructură, vor fi licitaţii corecte, pentru studiile de fezabilitate, proiectare. Trebuie utilizaţi banii pe care îi avem până în 2020, pentru că ei sunt.

O să continui cu spitalele regionale, un subiect ce mă interesează foarte mult, sistemul de sănătate este extrem de important într-o ţară.

Spitale regionale: este foarte simplu, cerem modificarea Programului Operaţional Regional, să se mărească co-finanţarea de la 50% la 85%, proiectele să fie implementate de Consiliile Judeţene, pentru că au această dorinţă, iar bani se găsesc în alte axe unde nu au fost utilizaţi. Vrem să eliminăm tot ce însemnă subiectivism, şpagă, cadouri, totul trebuie făcut digital, pe internet. Totul trebuie simplificat pentru că Uniunea te poate ajuta dacă vrei, toată birocraţia este introdusă de către stat.

PNL doreşte să utilizeze banii către economie, după părerea mea, banii europeni nu au fost chelţuiţi în totalitate şi nici folosiţi cum trebuie, aceştia de fapt creează locuri de muncă. Eu cred că trebuie să vină la vot toţi, o prezenţă mare la vot poate schimba foarte multe." a declarat deputatul Marian-Jean Marinescu.

Comandat de Partidul Naţional Liberal - PNL, mandatar financiar cod AEP 41190007

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia, Bld. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
1
0
Gargara pentru creduli!
0
0
Unde e programul mai fripturistule. Spune ce ai facut pt tara la Bruxelles
0
0
Ce fete de oameni plictisiti si suparati au?! Fac asta din obligatii si dintrun fel de sictir.
2
0
Programul "hai sa criticam Romania" ca si noi tot nimic n-am facut cand am guvernat intre 2004-2012 si 2015. Aaaa mai e ceva " muie PSD" si "jos ciuma rosie". In rest nimic concret dar concret despre cum o sa faca daca vor lua guvernarea pentru ca eu cetatean european sa am si eu un nivel de trai decent nu ca acum sub PSD, si cum drak o sa se intoarca acasa cei plecati la munca afara. Dar idei practice nu lozinci de tip Orban sau Siegfried ori Turcan.
7
0
singurul program pnl este muie psd, sictir mai mincinosilor!
5
1
Mariane te faci de ris cu partidul tau pe care il lingi
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614