REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Marian Oprișan se extrage din presupusul scandal cu Liviu Dragnea: 'S-a înțeles greșit'

Marian Oprișan se extrage din presupusul scandal cu Liviu Dragnea: 'S-a înțeles greșit'

Replica API 17 februarie 2018 | 02:32 423

În cadrul unei ședințe a Consiliului Județean Vrancea, consilierii PNL au încercat să-l schimbe pe Marian Oprișan din funcția de președinte. În timpul dezbaterilor, la un moment dat, Oprișan le-a spus consilierilor județeni ai PNL că doi dintre parlamentarii PNL de Vrancea nu s-au înțeles cu Liviu, care dintre consilierii județeni ai PSD să trădeze.

Cei care au ascultat înregistrarea, inclusiv consilierii PNL care au filmat momentul, susțin că acel Liviu invocat de Marian Oprișan ar fi Liviu Dragnea. Președintele CJ Vrancea are o altă variantă și susține că s-a referit la consilierul județean al PNL, Liviu Bostan.

”Declarațiile pe care le-am făcut în cadrul ședinței Consiliului Județean Vrancea, ca urmare a propunerii grupului de consilieri județeni PNL pentru schimbarea mea din funcția de președinte, au fost greșit interpretate. Nu a existat nici un atac la colegul meu, Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, întrucât nu am făcut referire la domnia sa în cadrul discuțiilor. Printre consilierii județeni se numără și consilierul Liviu Bostan, unul dintre liderii PNL, cel care a venit cu propunerea de revocare. La acesta m-am raportat în timpul discuțiilor, fapt care a generat, probabil, această confuzie.

Declarațiile la care se face referire în articol, din timpul ședinței Consiliului Județean de ieri, au avut loc pe un ton și într-un spirit de glumă, generat de rumoarea creată în sala de ședințe de cererea liberalilor de a mă elibera din funcția pe care o dețin. De altfel, așa cum am și afirmat ieri în cadrul plenului Consiliului Județean Vrancea, nimeni de la PSD nu trădează”, susține Marian Oprișan, pentru știripesurse.ro.

Iată declarația lui Marian Oprișan care a agitat spiritele:

”Mă îndoiesc că membrii PNL nu cunoșteau legea, dar probabil din dorința de a face cât mai suculente ședințele Consiliului Județean Vrancea au ținut să introducă acest proiect sau probabil, domnii senatori Cătălin Toma și domnul deputat Ioan Ștefan încă nu s-au înțeles cu Liviu (Dragnea n.r.) asupra membrilor din delegația care aparține grupului PSD din CJ Vrancea, care să vândă meciul în favoarea PNL. Eu vă dau o veste proastă, din acest punct de vedere: meciuri ați vândut numai dumneavoastră, pentru această națiune, dacă vreți să dau și exemple, dacă țineți neapărat”, a spus Marian Oprișan, în ședința CJ Vrancea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spiritul de turma idioata este specific membrilor ciumei rosii dar si sefilor lor.Frica de pierdere a scaunului ai fac sa linga acolo unde mai devreme au scuipat.Comunisti fricosi si slabi de inger!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218